Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, если оформить уход за инвалидом и быть опекуном(не знаю правильно ли выражаюсь), то идут ли какие-то перечисления к пенсии? Не возникнет ли потом проблем с начислением пенсии?
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, если оформить уход за инвалидом и быть опекуном(не знаю правильно ли выражаюсь), то идут ли какие-то перечисления к пенсии? Не возникнет ли потом проблем с начислением пенсии?
Ніяких проблем з пенсією у вас не буде. Ось доплати якісь будуть, якщо на Вашому утриманні буде інвалід. Зверніться в районне управління праці і у пенсійний до інспектора. Але спочатку зрозумійте для себе, що ви хочете робити, доглядати за інвалідом, чи він нездатний приймати рішення і тоді з’являється опекун.
_______________________________ Відповіді на "спеціальні" питання повинні надавати Спеціалісти - терапефт не лікує, для цього є хірург, стоматолог, і т.п.! Не пишіть в темі СПАСИБО и ОГРОМНОЕ спасибо, адже після цього її треба переглядати знову. Для цього є репутація. Дякую! ))