Девочки, отпускает ли Вас начальство пораньше с работы, например, в предпраздничные дни?
_______________________________ Женщины могут все, просто некоторые стесняются. Я не совсем одета, если на мне нет улыбки... Amicus Plato, sed magis amica veritas (Аристотель)
N.B.! Девочки, для "спасибо", согласно Правил форума, есть кнопка поднятия репутации -
Nesta, а я не щнала что такие блага законодательно закреплены темнота ткните где почитать статью плиз
Стаття 53. Тривалiсть роботи напередоднi святкових, неробочих i вихiдних днiв
Напередоднi святкових i неробочих днiв (стаття 73) тривалiсть роботи працiвникiв, крiм працiвникiв, зазначених у статтi 51 цього Кодексу, скорочується на одну годину як при п'ятиденному, так i при шестиденному робочому тижнi.
Стаття 73. Святковi i неробочi днi
Встановити такi святковi днi: 1 сiчня - Новий рiк 7 сiчня - Рiздво Христове 8 березня - Мiжнародний жiночий день 1 i 2 травня - День мiжнародної солiдарностi трудящих 9 травня - День Перемоги 28 червня - День Конституцiї України 24 серпня - День незалежностi України.
Робота також не провадиться в днi релiгiйних свят:
7 сiчня - Рiздво Христове один день (недiля) - Пасха (Великдень) один день (недiля) - Трiйця.
За поданням релiгiйних громад iнших (неправославних) конфесiй, зареєстрованих в Українi, керiвництво пiдприємств, установ, органiзацiй надає особам, якi сповiдують вiдповiднi релiгiї, до трьох днiв вiдпочинку протягом року для святкування їх великих свят з вiдпрацюванням за цi днi.
У днi, зазначенi у частинах першiй i другiй цiєї статтi, допускаються роботи, припинення яких неможливе через виробничо-технiчнi умови (безперервно дiючi пiдприємства, установи, органiзацiї), роботи, викликанi необхiднiстю обслуговування населення. У цi днi допускаються роботи iз залученням працiвникiв у випадках та в порядку, передбачених статтею 71 цього Кодексу.
Робота у зазначенi днi компенсується вiдповiдно до статтi 107 цього Кодексу.
_______________________________ Для "спасибо" жми на