Андрей Лобода, гр. Хорта діагноз: пухлина підшлункової залози.
Цитата:
Фронтмену відомого українського гурту "Хорта" поставлений важкий діагноз: пухлина підшлункової залози. Наразі Андрій Лобода пройшов перший курс хіміотерапії, попереду ще 2 мінімум, далі важка операція та реабілітація. Гроші зникають миттєво... Тому любі шанувальники, читачі та просто добрі люди, не зволікайте: допоможіть Андрієві одужати на творити і надалі!
вообще-то долларов я сегодня днем видела такой сбор таком количестве гривен-можно найти. а вот столько баксов - это поболее будет
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
Любі друзі: наразі ситуація така, що на лікування буде необхідно десь 5-8 тисяч євро (88000-140000 тисяч гривень): лікування включає в себе операцію та реабілітацію підшлункової на дорогих препаратах. Тож продовжуємо надсилати гроші: вже зібрано більше 17 тисяч гривень!
Будемо жити! Незважаючи на свій недуг, Андрій Лобода не зміг залишити фанів та шанувальників без привітання на День Незалежності. Тому він запрошує усіх охочих на майданчик біля Міської лікарні №3, що на проспекті Металургів, щоби заспівати вам свої життєстверджуючі пісні! Початок: 24 серпня о 17:15 Закінчення: 24 серпня о 18:00 Адреса :Міська лікарня №3, Металлургов пр. 3
На цьому концерті ви також зможете побажати Андрію одужання.
Еще раз убеждаюсь какой классный дядька Сашко Положинський. Он и на нашу армию собирает благотворительными концертами. Хоть бы все деньги дошли по назначению. А Андрею быстрого выздоровления. Сумма небольшая. Соберем.
_______________________________ Искренне прошу, смейтесь надо мной, если это вам поможет. Да я с виду шут, но в душе король, и никто как я не может. (с) КиШ
Уже собрано более 17 тыс, но до финиша еще очень далеко. Андрей своим творчеством всегда дарил нам массу положительных эмоций - теперь настала наша очередь поддержать и подарить ему частичку нашего сердца и любви! Для жителей г. Запорожья сумма ничтожно мала - даже если 10 тыс человек пришлет Андрею по 10 грн - мы соберем всю необходимую сумму! Жителей в Запорожье сотни тысяч, нам нужно всего лишь 10 тыс желающих помочь!
Сменила информацию в первом посте, так как уже есть диагноз(
Цитата:
Фронтмену відомого українського гурту "Хорта" поставлений важкий діагноз: пухлина підшлункової залози. Наразі Андрій Лобода пройшов перший курс хіміотерапії, попереду ще 2 мінімум, далі важка операція та реабілітація. Гроші зникають миттєво... Тому любі шанувальники, читачі та просто добрі люди, не зволікайте: допоможіть Андрієві одужати на творити і надалі!
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Рідні! Наразі операція Андрія перенесена на грудень, а попереду фронтмена Хорти чекають ще три курса хіміотерапії. Андрію дуже потрібна ваша підтримка, бо попереду найважливіший етап. Тому любі шанувальники, читачі та просто добрі люди, не зволікайте: допоможіть Андрієві одужати та творити і надалі! Дякуємо Вам!
Цитата:
Благодійний аукціон "Диво буде" зарада життя Андрія Лободи.
ВАС чекає :
* запекла боротьба за лоти на аукціоні * смачний фуршет * шоу програма за участі віддомих виконавців Запоріжжя
та найголовніше лот від самого Андрія Лободи!
Коли ? 16 листопада 2014 року о 17.00
Місце проведення - Ресторан готелю "Театральний" Вхід 100грн
Хто він Андрій Лобода і що з ним?
Фронтмену відомого українського гурту "Хорта" поставлений важкий діагноз: пухлина підшлункової залози. Наразі Андрій Лобода пройшов три курса хіміотерапії, попереду ще 2 мінімум, далі важка операція та реабілітація.
Якщо ви просто хочете допомогти ,то не зволікайте любі шанувальники, читачі та просто добрі люди: допоможіть Андрієві одужати на творити і надалі!