Site Logo

Текущее время: 21 апр 2025 00:01

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Форум закрыт Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 86 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Декретный отпуск
СообщениеДобавлено: 14 июл 2014 08:59 
Юрист
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 19 дней

Очки репутации: 68
Повысить репутациюПонизить репутацию
el-emerald писал(а):
rumumba писал(а):
Напишіть скаргу на ФСС в шапці адресатів пишіть - начальника ФСС, прокуратура району. Терит. інспекція з питань праці - можете вмішати, можете не замішувати, і звуться вони якось по іншому і це не їх питання адже порушення права працівників відсутні до свавілля ФСС. Скаргу з описом і повідомленням про вручення бо краще - нарочно в ці два органи. Це задєл для майбутнього суду з ФСС. Поки що все - нажаль. З’їздійть на прийом до ФСС як фізична особа-працівник, а не як бухгалтер, теж як свідок в суді будете.

Здравствуйте. Хочу уточнить - куда обращаться с жалобой на ФСС? В Прокуратуру и в Управление труда, в районные? Спасибо.

Код:
Напишіть скаргу на ФСС в шапці адресатів пишіть - начальника ФСС, прокуратура району.

Скаргу в той ФСС який відмовив. Можете перший раз без прокуратури, а другий у вишестоящий (обласний) з прокуратурою.
Вам потрібна їх відповідь, поки що є тільки розмови і затримка в виплатах, а бажано ще і документ, нехай спробують пояснити свою затримку в документі.

Пожаловаться на это сообщение
 Профиль Отправить личное сообщение  
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 авг 2014 17:29 
Истинная Леди
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 1 месяц 7 дней
Семья: муж - Антон
Детки: лапочка-дочка

Очки репутации: 36
Здравствуйте!!! Подскажите, как поступить в такой ситуации:
Работала я в строительном гипермаркете, ушла в декрет-после гипермаркет сгорел, его отстроили, вот только должносную единицу по которой я работала (заведующий отделом) сократили, при этом я еще была в декретном отпуске, и никто мне ничего не сообщал, я это слышала от сотрудников с которыми продолжала общаться-их "разбросали" по разным должностям.
Сейчас этот гипермаркет выкупила другая строительная сеть гипермаркетов (хотя по документам мы остались собой-только поменялись владельцы), и они опять ввели должность похожую на мою до декретного отпуска, но называется она заведующий секцией. Мне через две недели выходить из декрета, никаких документов о сокращении должности я не подписывала-когда я пришла мне сказали "Ну ты понимаешь твоего же места нет",правда предложили конечно выйти на заведующего секции (меня не совсем устраивает график - с утра до ночи когда дома маленькая дочь,для меня приоритет семья. Мне сказали у тебя есть время подумать, другого места нет.
Вопрос:
Нужно ли после декретного отпуска отрабатывать какой-то период, чтоб декретный отпуск вошел в трудовой стаж? Или можно сразу увольняться?
И как правильно в такой ситуации уволиться? (по соглашению меня не уволят это 100% - так увольнение по такой статье не практикуется). А если я уволюсь по собственному-в центре занятости,если стану на учет, пособие по безработице начну получать после трех месяцев?

Спасибо!!!

Изображение

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 авг 2014 21:12 
Незнакомка/мец
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 9 месяцев 23 дня
Семья: Муж и сыночки
Детки: сын-Ярослав,сын-Сережа

Очки репутации: 4
Здравствуйте!!!Подскажите пожалуйста,как быть в следующей ситуацыи.До первого декрета работала в гос.предприятии,откуда и ушла в декрет.Но когда ребенку было 1,5 года мое место сократили,поскольку выходить было некуда,то ушла во второй декрет,но мое положение на предприятии так и осталось непонятным.Даже толком не знаю кем я у них числюсь.Младшему ребенку будет полтора года,но мне с работы передали,что мое положение у них не изменилось,выходить мне некуда,то есть планируют меня сокращать,после декрета.Но тут такое дело.После операции на почке в этом году старшему ребенку дали инвалидность до 18 лет.Дает ли это мне какие-то гарантиии,что меня не будут иметь права сократить,это первый вопрос??Нужно ли мне сейчас начальству сообщить усно или предоставить ксерокопию справки об инвалидности ребенка,это второй вопрос??Была бы благодарна вам за консультацию.!!

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 авг 2014 09:13 
Юрист
Цитата

NIKA1987 писал(а):
Здравствуйте!!! Подскажите, как поступить в такой ситуации:
Вопрос:
Нужно ли после декретного отпуска отрабатывать какой-то период, чтоб декретный отпуск вошел в трудовой стаж? Или можно сразу увольняться?
И как правильно в такой ситуации уволиться? (по соглашению меня не уволят это 100% - так увольнение по такой статье не практикуется). А если я уволюсь по собственному-в центре занятости,если стану на учет, пособие по безработице начну получать после трех месяцев?
Спасибо!!!

ну скажимо - то не ваші проблеми, що у них графік помінявся, нехай скорочують. Та звільнять вони за угодою сторін запросто, тільки треба сходити до начальства і пояснити що ви можете подати до суду, поновитися на роботі, потягати в прокуратуру і т.п. і якщо уж вас не скорочують як положено, то принаймні нехай за угодою сторін - це ви йдете ЇМ на поступки, щоб з юристами не зв-язуватися. Для них що за власним що за угодою - одна швабра, ніяких переваг чи наслідків для них немає. ідіть зразу до дирехтора зі спокійним але невблаганним обличчям і коляскою з дитиною )) це подіє.
Якщо ні - подумаємо далі ))

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 авг 2014 11:51 
Модератор
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 9 месяцев 13 дней
Семья: замужем
Детки: двое
Медали: 21
Я люблю ЗЖФ (1) Особые заслуги (1) Сердце форума (1) Автор статьи (1)
Путешественница (1) Квест. Участник. (1) Mafia for Ladies (3) Активный участник аукциона (1)
Благотворительная ярмарка (5) I'm lady (1) Бомба форума (1) К 10-летию форума (1)
Я люблю Україну (1) Маленький защитник (1) Весенний шабаш. Победитель. (1)

Очки репутации: 1353
Здравствуйте!
Согласно Ст. 19 ЗУ Об отпусках, до рождения второго ребенка я пользовалась правом на дополнительный оплачиваемый отпуск продолжительностью 10 календарных дней (как разведенная мама с ребенком). Сейчас я нахожусь в отпуске по уходу за вторым ребенком до достижения им трехлетнего возраста. Соответственно не пользуюсь правом на доп. оплаченный отпуск на первого ребенка.
Имею ли я право по истечению моего декрета на неиспользованный соц. отпуск за годы декрета? Или только будет иметь место доп. отпуск уже на двоих детей (17 дней)? Заранее спасибо за ответ.

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 ноя 2014 23:20 
Юрист
Цитата

GriAlexa писал(а):
Здравствуйте!
Согласно Ст. 19 ЗУ Об отпусках, до рождения второго ребенка я пользовалась правом на дополнительный оплачиваемый отпуск продолжительностью 10 календарных дней (как разведенная мама с ребенком). Сейчас я нахожусь в отпуске по уходу за вторым ребенком до достижения им трехлетнего возраста. Соответственно не пользуюсь правом на доп. оплаченный отпуск на первого ребенка.
Имею ли я право по истечению моего декрета на неиспользованный соц. отпуск за годы декрета? Или только будет иметь место доп. отпуск уже на двоих детей (17 дней)? Заранее спасибо за ответ.

Добридень!
Коли ви у відпустці по догляду за дитиною у вас відсутній стаж для відпустки. За цей період відпусток не надається, як основна так і додаткова.
Відпустка нараховується за період коли ви працюєте.
Якщо ви вийшли заміж - тоді після того як вийдете з декрету - почне нараховуватися стаж для відпустки на двох дітей.
Взагалі то я б не давав відпустку саме розлученій матері оскільки батько нікуди не дівся і для того щоб ви "виховували дитину одна" як сказано в законі потрібно
А - вдова
Б - довідка що батько записаний з ваших слів
В - батько позбавлений батьківських прав судом
Г - судом визнано що ви виховуєте дитину одна
Саме по собі те, що батько з вашею дитиною не живе - не означає, що він не приймає участі у вихованні дитини.

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2014 00:28 
Модератор
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 9 месяцев 13 дней
Семья: замужем
Детки: двое
Медали: 21
Я люблю ЗЖФ (1) Особые заслуги (1) Сердце форума (1) Автор статьи (1)
Путешественница (1) Квест. Участник. (1) Mafia for Ladies (3) Активный участник аукциона (1)
Благотворительная ярмарка (5) I'm lady (1) Бомба форума (1) К 10-летию форума (1)
Я люблю Україну (1) Маленький защитник (1) Весенний шабаш. Победитель. (1)

Очки репутации: 1353
rumumba писал(а):
Взагалі то я б не давав відпустку саме розлученій матері оскільки батько нікуди не дівся і для того щоб ви "виховували дитину одна" як сказано в законі потрібно
А - вдова
Саме по собі те, що батько з вашею дитиною не живе - не означає, що він не приймає участі у вихованні дитини.

Я вышла замуж, но мой первый ребенок новым мужем не усыновлен. Также на место работы предоставляю справку со школы о том, что отец не принимает участия в воспитании ребенка (не общается с учителями, не забирает ребенка домой, не посещает родительские собрания) і т. д.

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2014 00:50 
Юрист
Цитата

GriAlexa писал(а):
rumumba писал(а):
А - вдова

Я вышла замуж, но мой первый ребенок новым мужем не усыновлен. Также на место работы предоставляю справку со школы о том, что отец не принимает участия в воспитании ребенка (не общается с учителями, не забирает ребенка домой, не посещает родительские собрания) і т. д.

ну якщо це підходить на вашій роботі - я за них радий - я таких довідок не приймав )) але вам пощастило ))
в такому випадку - 17 днів

про відпустки
Стаття 19. Додаткова відпустка працівникам, які мають дітей
Жінці, яка працює і має двох або більше дітей віком до 15 років, або дитину-інваліда, або яка усиновила дитину, одинокій матері, батьку, який виховує дитину без матері (у тому числі й у разі тривалого перебування матері в лікувальному закладі), а також особі, яка взяла дитину під опіку, чи одному із прийомних батьків надається щорічно додаткова оплачувана відпустка тривалістю 10 календарних днів без урахування святкових і неробочих днів (стаття 73 Кодексу законів про працю України ( 322-08 ).
{ Частина перша статті 19 із змінами, внесеними згідно із Законами N 2128-IV ( 2128-15 ) від 22.10.2004, N 1343-VI ( 1343-17 ) від 19.05.2009, N 1959-VI ( 1959-17 ) від 10.03.2010 }
За наявності декількох підстав для надання цієї відпустки її загальна тривалість не може перевищувати 17 календарних днів.
{ Частина друга статті 19 із змінами, внесеними згідно із Законом N 1343-VI ( 1343-17 ) від 19.05.2009 } { Стаття 19 в редакції Закону N 490-IV ( 490-15 ) від 06.02.2003 }

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 ноя 2014 02:30 
Истинная Леди
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 8 месяцев 27 дней
Детки: сыночек
Медали: 9
Умники и умницы (5) Благотворительная ярмарка (2) Я люблю Україну (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 64
rumumba писал(а):

1. могу ли я писать заявление находясь на больничном, 126 дней который???
Код:
Не допускається звільнення працівника з ініціативи власника або уповноваженого ним органу в період його тимчасової непрацездатності (крім звільнення за пунктом 5 цієї статті), а також у період перебування працівника у відпустці. Це правило не поширюється на випадок повної ліквідації підприємства, установи, організації.
ст.40 КЗПП
За вашою ініціативою можете звільнятися у період непрацездатності, а от чи утримають з Вас за дні які ви будете на лікарняному після звільнення не знаю - не бухгалтер, проконсультуйтеся обережно на роботі - чи утримують за лікарняні з мене чи ні.
2. Платит ли фирма за меня какие то налоги за этот больничный государству сразу?
коли Вам перераховують гроші утримують податки.
3. Не потребует ли ФСС возврата денег (если я уволюсь раньше окончания больничного)с этих декретных, что я должна получить?
ФСС точно не буде претензій з Вас.

Напишіть заяву наперед - прошу звільнити мене за угодою сторін 01 жовтня (в останній день лікарняного) може це по строкам задовільнить підприємство і вони до цього моменту ще не закриються.
В бланку наказу на звільнення є графа - вихідна допомога, там повинні стояти ваші три оклади, в заяві на звільнення напишіть з оплатою вихідної допомоги у розмірі трьох окладів.
Або не кіпішуйте взагалі - ви все одно отримаєте - фірма не банкротує - а просто закривається - тому зобов’язана буде розрахуватися з працівниками в обов’язковому порядку, до того ж запис у трудову про звільнення у зв’язку з ліквідацією і скороченням кращий за угоду сторін як для наступного центру зайнятості так і для наступного роботодавця, адже вашої вини в тому немає, отримаєте середній місячний заробіток.
Вибирайте ))

Добрый день!

С наступлением октября мне таки предложили уволиться по соглашению сторон, с выплатой компенсации.
Что я и сделала,т.к. на фирме нет уже рабочих никого,кроме директора.
Подскажите,как быть дальше? Стоит ли идти в Центр Занятости? Есть ли смысл? На работу то я все равно пока не собираюсь,т.к. ребенку 2,5 месяца...
Правда прошел уже месяц после увольнения...

Подскажите,пожалуйста.
Спасибо!

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 дек 2014 20:26 
Истинная Леди
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 3 месяца 26 дней
Семья: сыночек и муж

Очки репутации: 31
rumumba, здравствуйте!
Я знаю что из отпуска по уходу за ребёнком до 3-х лет можно выйти раньше, но можно ли вернутся опять в этот же декрет? ( ребёнку полтора года, муж остался без работы я хочу выйти на работу, а когда он устроится, то я хочу вернутся в декрет, скажем через 2-3 мес, т.е. ребенку будет 1,10 например)
Если выходить, то в какой срок необходимо уведомить работодателя?
Действительно ли я в таком случае имею право на сокращенный рабочий день при сохранен полного оклада?
Как потом опять вернутся в декрет?

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2014 11:40 
Юрист
Цитата

Diamond писал(а):
rumumba, здравствуйте!
1. Я знаю что из отпуска по уходу за ребёнком до 3-х лет можно выйти раньше, но можно ли вернутся опять в этот же декрет? ( ребёнку полтора года, муж остался без работы я хочу выйти на работу, а когда он устроится, то я хочу вернутся в декрет, скажем через 2-3 мес, т.е. ребенку будет 1,10 например)
2. Если выходить, то в какой срок необходимо уведомить работодателя?
3. Действительно ли я в таком случае имею право на сокращенный рабочий день при сохранен полного оклада?
4. Как потом опять вернутся в декрет?

1. Відповідно до частини першої статті 18 Закону України «Про відпустки» за бажанням жінки після закінчення відпустки у зв'язку з вагітністю та пологами їй надається відпустка для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.
Відпустка для догляду за дитиною може бути використана повністю або частково у межах встановленого строку, також батьком дитини, бабою, дідом чи іншими родичами, які фактично доглядають за дитиною, або особою, що усиновила чи взяла під опіку дитину (ст. 179, 181КЗпП України та ч. 3 ст. 18 Закону «Про відпустки»).
Статтею 181 КЗпП та статтями 18, 20 Закону «Про відпустки» встановлено порядок надання матері дитини або іншим особам, які фактично доглядатимуть за дитиною, відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку. Зокрема передбачено, що для оформлення такої відпустки мати дитини або особа, яка фактично доглядає за дитиною, має подати відповідну письмову заяву та копію свідоцтва про народження дитини (для підтвердження віку дитини).
Особа, яка фактично доглядає за дитиною, крім зазначених документів, повинна надати довідку з місця роботи (служби, навчання) матері дитини про те, що вона стала до роботи до закінчення цієї відпустки, а також довідку органу праці та соціального захисту населення за місцем проживання матері про припинення їй виплати допомоги по догляду за дитиною (із зазначенням дати).
Надання відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку оформляється наказом (розпорядженням) власника.
Особа, яка фактично доглядає за дитиною, може оформити таку відпустку як безпосередньо після відпустки у зв'язку з вагітністю та пологами, так і в будь-який інший час, може на свій розсуд неодноразово переривати відпустку, а потім знову її оформляти. Для цього потрібно подати відповідну письмову заяву на ім'я власника, де зазначити строк, на який оформляється відпустка. Однак в усіх випадках відпустка для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку розпочинається з дати, зазначеної в заяві про її надання, а закінчується в день виповнення дитині трьох років (якщо відпустку не буде припинено достроково).
Переривання і оформлення відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку кожного разу здійснюється на підставі наказу (розпорядження) власника.
Однією з причин, що визначає доцільність переривання й наступного оформлення відпустки для догляду за дитиною може бути, зокрема виклик на сесію, якщо в період такої відпустки мати дитини продовжує навчання у вищому навчальному закладі на заочній формі навчання.
У цьому разі можна обрати більш високооплачувану відпустку в зв'язку з навчанням. Для цього необхідно перервати відпустку для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, а саме: подати заяву на ім'я власника, який видасть наказ (розпорядження) про переривання такої відпустки.
На період сесії відпустка для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку може бути надана іншому працюючому родичу, який фактично доглядатиме за дитиною.
Застрахованій особі, яка фактично доглядатиме за дитиною, потрібно за місцем своєї основної роботи подати заяву про надання відпустки і довідку з місця роботи матері дитини про те, що вона перервала відпустку для догляду за дитиною, а також довідку органу праці та соціального захисту населення за місцем проживання матері про те, що вона допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку не отримує (із зазначенням дати).
Після закінчення додаткової відпустки у зв'язку з навчанням відпустку для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку можна оформити знову.

2.Як такого строку немає, але, на Ваше місце могли взяти людину, і для її звільнення треба декілька днів.

3. Ні. Ви маєте право не переривати відпустку і разом із соціальною допомогою знаходитись у відпусці і працювати на неповний робочий день. Тобто одночасно ви і у відпусці і на неповному дні і соцдопомогу отримуєте. Тільки наказ і заява повинна бути не про вихід з відпустки а про неповний робочий день з посиланням на ст.18 КЗПП.
Цитата:
За бажанням жінки або осіб, зазначених у частині третій цієї статті, у період перебування їх у відпустці для догляду за дитиною вони можуть працювати на умовах неповного робочого часу або вдома. При цьому за ними зберігається право на одержання допомоги в період відпустки для догляду за дитиною.

4. Написати заяву і підписати наказ.

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 дек 2014 16:56 
Незнакомка/мец
Цитата

ЗЖФ-зависима: 10 лет 3 месяца 29 дней

Очки репутации: 0
3 года ребенку настает 9 февраля, могу ли я выйти на раб 10 февраля (как положено)

и по своим причинам, скажем 20 февраля или ...марта продлить декрет до 6 лет на основании мед справки?

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2015 20:35 
Леди форума
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 5 месяцев 24 дня
Семья: є
Детки: син
Медали: 1
Почетная невеста форума (1)

Очки репутации: 12
rumumba,здравствуйте. Возможно, такой вопрос, как у меня, уже не первый. Я с 3.12.14 на больничном по беременности. Работала на гос.предприятии. Бухгалтерия сдала б/л в ФСС 9.12.14. Как ни странно, до нового года выплату я не получила. В прошлую пятницу (16.01) Фонд проплатил ВСЕ заявки, и многие декретчицы уже получили свои деньги. Мое предприятие относится к Коммунаровскому казначейству, которое не пропускает платеж. Причин у них обьективных на то нет. Мол, нету подтверждения от вышестоящих органов. Как я могу поступить в таком случае? Зарплаты они проплачивают исправно. Просто тут уже срабатывает человеческий фактор, напряг с деньгами, не сегодня-завтра рожать, а денег нет. Могу ли я узнать, к кому обращаться в таком случае, где искать виноватых и как ускорить процесс?

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 янв 2015 14:59 
Юрист
Цитата

Цитата:
3 года ребенку настает 9 февраля, могу ли я выйти на раб 10 февраля (как положено)
и по своим причинам, скажем 20 февраля или ...марта продлить декрет до 6 лет на основании мед справки?

Код:
    Стаття 25. Відпустка  без  збереження  заробітної плати,  що надається працівникові в обов'язковому порядку
     Відпустка без  збереження  заробітної   плати   за   бажанням працівника надається в обов'язковому порядку:
     1) матері  або батьку,  який виховує дітей без матері (в тому числі  й  у  разі  тривалого  перебування  матері  в  лікувальному
закладі),  що  має  двох  і  більше  дітей  віком  до 15 років або дитину-інваліда, - тривалістю до 14 календарних днів щорічно;
     2) чоловікові,   дружина  якого  перебуває  у  післяпологовій відпустці, - тривалістю до 14 календарних днів;
     3)  матері  або  іншим  особам,  зазначеним  у частині третій статті 18 та частині першій статті 19 цього Закону,  в  разі  якщо
дитина  потребує  домашнього догляду,  - тривалістю,  визначеною в медичному  висновку,  але  не  більш  як  до  досягнення   дитиною
шестирічного віку,  а  в разі якщо дитина хвора на цукровий діабет I типу (інсулінозалежний),  - не більш як  до  досягнення  дитиною
шістнадцятирічного  віку;  (  Пункт  3 статті 25 в редакції Закону
N 2318-IV ( 2318-15 ) від 12.01.2005 )

Татьяна89 писал(а):
rumumba,здравствуйте. Возможно, такой вопрос, как у меня, уже не первый. Я с 3.12.14 на больничном по беременности. Работала на гос.предприятии. Бухгалтерия сдала б/л в ФСС 9.12.14. Как ни странно, до нового года выплату я не получила. В прошлую пятницу (16.01) Фонд проплатил ВСЕ заявки, и многие декретчицы уже получили свои деньги. Мое предприятие относится к Коммунаровскому казначейству, которое не пропускает платеж. Причин у них обьективных на то нет. Мол, нету подтверждения от вышестоящих органов. Как я могу поступить в таком случае? Зарплаты они проплачивают исправно. Просто тут уже срабатывает человеческий фактор, напряг с деньгами, не сегодня-завтра рожать, а денег нет. Могу ли я узнать, к кому обращаться в таком случае, где искать виноватых и как ускорить процесс?

Скаргу на підприємство (з усним поясненням - щоб вони теж якось гаркнули на казлячейство), другу скаргу на казлячейство - копію підприємству, що ви теж все робите що можете. Листи на казлячейство і в УПРАВЛІННЯ ПРАЦІ І СОЦ ЗАХИСТУ (два адресата в шапці листа, + можливо в районну прокуратуру копію і в шапці зазначити в адресатах) з описом вкаладення і підтвердженням про отримання. Можно курьєрською службою укрпошти (30 грн день в день)
На підприємство просто занесіть, захочуть порвуть, покладуть в особову справу - хай самі решають.

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 мар 2015 16:22 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 8 месяцев 20 дней
Семья: Замужем
Детки: сынулька + сынулька
Медали: 3
Я люблю ЗЖФ (1) Почетная мамочка форума (1) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 416
я стояла в ЦЗ по безработице получала пособия два месяца потом ушла в декрет мне сказали подойти когда ребёнку будет три годика я подошла когда ребёнку было 2,6годика уточнить что мне делать я ухожу повторно в декрет на что мне адменистратор распредилитель ответила так как ребёнку нет трёх лет а вы уходите опять в декрет прийдёте когда второму будет три годика а если захотите востановиться то подходите раньше что я и сделала востановилась и через пару дней мне мой специалист сказала что меня лешили выплат по безработице так как не вовремя пришла надо было в три годика первого ребёнка подойти и отметиться в специалиста ... получаеться что из-за неправельной работы сотрудника ЦЗ меня лешили материальной помощи и кроме записи что я приходила когда сыну было 2,6годика и была выдана мне справка не чего нет ... могу ли я требывать служебного раследования востановления мне материальной помощи так как фактически была холатность сотрудиника ehh извените что много букв и ошибок ...

-- Вт мар 03, 2015 3:25 pm --

была в ЦЗ говорила с юристом их и зам. директора результат ноль не чего сделать не могу :cray: а для меня как для мамы это не лишняя помощь я не против если они мне и работу найдут а так я везде в пролёте

Ответить с цитатой  
Форум закрыт Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 86 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.