Всі на ярмарок!!! Обласна бібліотека для дітей "Юний читач" (вул. Лобановського, 14) запрошує всіх небайдужих панянок взяти участь у благодійному Ярмарку, який буде проводитись 1 червня 2015 року з 10.00 в нашій бібліотеці. Кошти від заходу будуть передані громадській асоціації батьків дітей-інвалідів з дитинства "Надія". Запрошуємо майстринь і всіх-всіх добрих людей долучитись до цієї шляхетної справи. Лотами на Ярмарку можуть бути буть-які творчі вироби: вишивка, плетіння, прикраси, тощо. На жаль, їстівні вироби не приймаються. Приходьте на наш веселий Ярмарок всією родиною, цікаво буде усім! На вас чекають лялькова вистава, зустріч з дитячою письменницею, веселі розваги від редакції газети "Клякса" та інші сюрпризи. Довідки за телефоном: 236-85-63
TanyushA_, согласна NaStoyka, поделки можно приносить или в саму библиотеку, я могу в ЛС свой номер оставить. Или может в центре удобно будет встретиться? На Гагарина-Фестивальной-Украине? Ещё как вариант от Площади Ленина до Металлургов могу подойти в рабочее время без проблем
NaStoyka писал(а):
и я отмечусь...постараемся прийти.
Galyna писал(а):
здорово! как бы попасть
девочки, приходите с малышами, с утра будут 2 ростовые куклы, потом выступление детской цирковой группы, кукольный спектакль я сама хочу попросить бабушку привезти малого в библиотеку на экскурсию