Добрый день! Ситуация такая. Есть бабушка у неё однокомнатная квартира. В приватизации она одна. У бабушки 2 дочки, у дочек по 1 ребенку. Какие есть варианты оформить квартиру на одну из внучек? Желательно так что бы дети не могли оспорить это в суде. Сколько примерно по деньгам это получиться. Если можно расписать все варианты + и -. Знаю что есть дарственная, завещание, фиктивная купля-продажа. Может быть еще какой то вариант есть.
у вашому випадку найкраще договір дарування його потім найтяжче оспорити.Договір купівлі-продажу теж не поганий варіант але там зараз дорого по грошам.Ви пишете що фиктивний договір купівлі-продажу, нічим не законним я б на вашому місці не займалась, тому що, я так зрозуміла, у вас можлий варіант оспорення родичами.
Приблизн оправильно. Я б робив дарчу. Але право власності переходить одразу після підписання договору, якщо бабушка згодна - тоді робіть. А всі витрати з перереєстрації понесете одразу. Спадщина дешевше, але її легше оспорити в суді, і видатки будуть пізніше - після оформлення спадщини. Взагалі то вважаючи, що спадщина, що дарча є безоплатними правочинами, оспортити можливо що той, що той в принципі.
_______________________________ Відповіді на "спеціальні" питання повинні надавати Спеціалісти - терапефт не лікує, для цього є хірург, стоматолог, і т.п.! Не пишіть в темі СПАСИБО и ОГРОМНОЕ спасибо, адже після цього її треба переглядати знову. Для цього є репутація. Дякую! ))
Последний раз редактировалось babakruslan 26 окт 2015 16:15, всего редактировалось 2 раз(а).