Масштабный киноальманах города Запорожья, состоящий из нескольких короткометражных историй на тему любви, во всех ее проявлениях. Запуск проекта - май 2014 Конкурс сценариев - май- июнь 2014 Кастинг актеров - июль 2014 Съемки + постпродакшн - август - сентябрь 2014 Саунд продакшн - июль-август 2014 Презентация проекта - осень 2014
В наш проект войдут все, кому любим и дорог наш город! В ком есть талант, а также желание внести весомый вклад в развитие киноискусства! Наши операторы, и режиссеры, наши актеры - как с киноопытом, так и без, наши гримеры и стилисты, декораторы и костюмеры - это полноценный продукт с маркой MADE IN ZP!
Приобщаемся к лучшему! Маленькое кино - с БОЛЬШИМ сердцем!
Справжня любов до України починається зі щирої прихильності до рідного міста, селища, двору, людей. Давайте разом пригадаємо, за що ми так любимо рідне місто!
З 20.07 по 25.09 знімай відео про рідне місто чи селище в Запорізькій області – отримуй 10 000 гривень! Відеороботи будуть оцінюватися у двох категоріях: - Короткометражний фільм (до 5 хвилин) - Відеоролик (до 1 хвилини)
Автори можуть показати найсвітліше і найкраще у кожній дрібниці. Відкривайте своє місто та самих себе з несподіваних сторін, спрямуйте свої ідеї і почуття у творчість та зізнайтеся у коханні своїй малій Батьківщині!
Крім того, до списку фіналістів бонусно потраплять роботи, які набрали найбільшу кількість переглядів на Youtube.com
Жанрових, стилістичних, мовних та технічних обмежень конкурс не передбачає.
Как по мне прекрасная инициатива будем ждать видеоработ, возможно кто-то с наших форумчанок тоже станет участником
Короткометражный фильм "Атипичный таксист" снят о Запорожье и для запорожцев
классно получилось, но я бі такого таксиста прибила человек только сел, а он сразу свое мнение (я понимаю, что єто для фильма, но блин, есть же правда такие)
-- 22 сен 2015, 14:07 --
о Хортице красиво
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)