Можливо написати самостійно, зразок взяти на сайтах судів, "зразок позовна заява про стягнення аліментів суд". Зазначити в позові всі докази як додатки: свідоцтва і інші документи. Прикласти копії до позову. Розрукувати у двох примірниках. Один занести до канцелярії Вашого районного суду, а на другому поставлять відмітку про отримання.
_______________________________ Відповіді на "спеціальні" питання повинні надавати Спеціалісти - терапефт не лікує, для цього є хірург, стоматолог, і т.п.! Не пишіть в темі СПАСИБО и ОГРОМНОЕ спасибо, адже після цього її треба переглядати знову. Для цього є репутація. Дякую! ))
babakruslan, получала 33% алиментов на ребенка, теперь 17% (видимо теперешняя жена еще подала). я сейчас безработная, получаю пособие по безработице. Имею я право оспорить % в суде и что для этого нужно?
babakruslan, получала 33% алиментов на ребенка, теперь 17% (видимо теперешняя жена еще подала). я сейчас безработная, получаю пособие по безработице. Имею я право оспорить % в суде и что для этого нужно?
Юрист, який ознайомиться з матеріалами справи і відповість на ваше запитання щодо причин зниження відсотків. Поінтересуйтеся у державного виконавця про причини зниження виплат. Загалом % розподіляється пропорційно. Можливо спробувати залежно від матеріального стану, але дуже важко.
_______________________________ Відповіді на "спеціальні" питання повинні надавати Спеціалісти - терапефт не лікує, для цього є хірург, стоматолог, і т.п.! Не пишіть в темі СПАСИБО и ОГРОМНОЕ спасибо, адже після цього її треба переглядати знову. Для цього є репутація. Дякую! ))