Здравствуйте. Есть решение суда о выезде детей в Крым в мае и августе без согласия отца. Что будет, если я выеду в мае, а вернусь в августе? В 90 дней вложусь.
Здравствуйте. Есть решение суда о выезде детей в Крым в мае и августе без согласия отца. Что будет, если я выеду в мае, а вернусь в августе? В 90 дней вложусь.
м-яко кажучі не зрозумів питання. наскільки я розумію рішення суду треба для виїзду, а не для повернення? А от законодавства расеи и її погляду на законність такого перебування на її території я не знаю.
_______________________________ Відповіді на "спеціальні" питання повинні надавати Спеціалісти - терапефт не лікує, для цього є хірург, стоматолог, і т.п.! Не пишіть в темі СПАСИБО и ОГРОМНОЕ спасибо, адже після цього її треба переглядати знову. Для цього є репутація. Дякую! ))
babakruslan, т.е. если я выеду в мае, то при возвращении в августе украинская сторона никаких санкций ко мне не применит?
Про затвердження Правил перетинання державного кордону громадянами України Кабінет Міністрів України; Постанова, Правила від 27.01.1995 № 57
@ 7. Громадяни в'їздять в Україну без будь-яких обмежень. @
_______________________________ Відповіді на "спеціальні" питання повинні надавати Спеціалісти - терапефт не лікує, для цього є хірург, стоматолог, і т.п.! Не пишіть в темі СПАСИБО и ОГРОМНОЕ спасибо, адже після цього її треба переглядати знову. Для цього є репутація. Дякую! ))
babakruslan, снова удаляю вопрос, уже не актуально. Честно говоря интересно, кого Вы консультируете здесь). Уже двое выходных прошло, с 17го числа так и нет ответа...
_______________________________ Все всегда заканчивается хорошо. Если все закончилось плохо, значит это еще не конец. Умей держать всю боль внутри, людям плевать на твои чувства.
babakruslan, снова удаляю вопрос, уже не актуально. Честно говоря интересно, кого Вы консультируете здесь). Уже двое выходных прошло, с 17го числа так и нет ответа...
мадам, Ви так говорите, наче я на вас працюю і вже другий тиждень поспіль запізднююсь на роботу на півгодини.