Добрый день!! Думаю арендовать площадь в магазине для продажи весовых чая и кофе.Подскажите пожалуйста,с чего нужно начать и как оформить ЧП.Нужны ли патент на данный вид товара и кассовый аппарат.Лучше оформить единый налог или все-таки общее налогообложение. Спасибо
Добрый день!! Думаю арендовать площадь в магазине для продажи весовых чая и кофе.Подскажите пожалуйста,с чего нужно начать и как оформить ЧП.Нужны ли патент на данный вид товара и кассовый аппарат.Лучше оформить единый налог или все-таки общее налогообложение. Спасибо
Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців Верховна Рада України; Закон від 15.05.2003 № 755-IV
Податковий кодекс України Верховна Рада України; Кодекс України, Закон, Кодекс від 02.12.2010 № 2755-VI
Зазвичай для торгової точки потрібна декларація МНС і висновок СЕС Касовий апарат зараз обов-язковий.
Все інше, вважаю, виходить за межі безкоштовних консультацій.
_______________________________ Відповіді на "спеціальні" питання повинні надавати Спеціалісти - терапефт не лікує, для цього є хірург, стоматолог, і т.п.! Не пишіть в темі СПАСИБО и ОГРОМНОЕ спасибо, адже після цього її треба переглядати знову. Для цього є репутація. Дякую! ))
Можете подсказать какие еще нюансы если открывать торговый киоск-прицеп и продавать выпечку собственного производства? И на будущее в ЛС сколько будет стоит более детальная консультация по этому вопросу
Можете подсказать какие еще нюансы если открывать торговый киоск-прицеп и продавать выпечку собственного производства? И на будущее в ЛС сколько будет стоит более детальная консультация по этому вопросу
я пішов на держслужбу, тому не заробляю "на стороні" - не можна. Ньюанси звертайте увагу на податкові документи, адже від них пляшуть і інші. Взагалі - погодження потребують три інстанції - податкова, санстанція, пожежна - причому за важливістю саме так. Якщо треба буде міськвиконком - то податкова-фіскалка до оформлення своїх документів - пошле зразу у міськавиконком а потім тільки прийме свої документи. Для консультацій у санстанції думаю зможу підказати, хто проконсультує і допоможе зі складанням документації за винагороду, пожежників у друзях не маю ).
_______________________________ Відповіді на "спеціальні" питання повинні надавати Спеціалісти - терапефт не лікує, для цього є хірург, стоматолог, і т.п.! Не пишіть в темі СПАСИБО и ОГРОМНОЕ спасибо, адже після цього її треба переглядати знову. Для цього є репутація. Дякую! ))