Добрый день! Подскажите с чего мне надо начать развод? С мужем не живу уже более 4 месяцев, прописку тоже сменила. Муж сначала был согласен на развод в загсе, теперь против и свидетельство о браке у него. Что мне делать?
Добрый день! Подскажите с чего мне надо начать развод? С мужем не живу уже более 4 месяцев, прописку тоже сменила. Муж сначала был согласен на развод в загсе, теперь против и свидетельство о браке у него. Что мне делать?
Прочитатйе першу сторінку цієї теми, там і зразки заяв є. Або зверніться до юриста.
_______________________________ Відповіді на "спеціальні" питання повинні надавати Спеціалісти - терапефт не лікує, для цього є хірург, стоматолог, і т.п.! Не пишіть в темі СПАСИБО и ОГРОМНОЕ спасибо, адже після цього її треба переглядати знову. Для цього є репутація. Дякую! ))
Скажите пожалуйста,можно ли лишить родительских прав мужа,если мы разведены и у него др семья?
Підставою для позбавлення батьківських прав є не нова сім-я батька, а те що він не приймає будь-якої участі у вихованні і утриманні дитини (аліменти таким утриманням "не вважаються"). От і дивіться і з ним переговоріть. До того ж таке позбавлення є крайньою мірою, на яку суди досить рідко ідуть, якщо інша сторона заперечує і не нашкодила дитині алкоголем наркотиками фізичною силою чи тіншим таким.
_______________________________ Відповіді на "спеціальні" питання повинні надавати Спеціалісти - терапефт не лікує, для цього є хірург, стоматолог, і т.п.! Не пишіть в темі СПАСИБО и ОГРОМНОЕ спасибо, адже після цього її треба переглядати знову. Для цього є репутація. Дякую! ))
здравствуйте! с мужем не живем 9 месяцев. Хочу подать на развод, но как составлять документы точно не знаю. к кому обратиться за помощью? знакомых адвокатов нет и желательно чтоб подешевле. В браке была куплена машина. но по документам владелец не муж а машина на доверенности находится. хочу отсудить треть стоимости. Возможно ли это? была в суде, сфотографировала примеры исковых заявлений. но в них пишется что претензий о разделе имущества нет. как мне туда вписать претензии по поводу машины? и еще. если сразу подавать на развод и на алименты то это два исковых заявления надо составлять или одно? документы пишутся от руки или можно набрать?
Здравствуйте, двое деток 3 и 4-х лет. С мужем не живем с 2011 года, хотя по документам в браке. Хочу подать на развод какие документы нужны? На алименты подала, суд назначил. но муж не разу не платил, детьми не интересуется. Живет с другой семьей, в другой области. Если он на заседание суда не явится, нас разведут?
здравствуйте! с мужем не живем 9 месяцев. Хочу подать на развод, но как составлять документы точно не знаю. к кому обратиться за помощью? знакомых адвокатов нет и желательно чтоб подешевле. В браке была куплена машина. но по документам владелец не муж а машина на доверенности находится. хочу отсудить треть стоимости. Возможно ли это? была в суде, сфотографировала примеры исковых заявлений. но в них пишется что претензий о разделе имущества нет. как мне туда вписать претензии по поводу машины? и еще. если сразу подавать на развод и на алименты то это два исковых заявления надо составлять или одно? документы пишутся от руки или можно набрать?
Без юриста ви можете розлучитися без спору про майно - якщо майновий спір - без юриста ви не справитеся. Машину ви не відсудите - адже вона не належить вашому мужу - нажаль, якщо справа тільки в машині - наврядче варто, це треба визивати свідків що вона по суті куплена, і т.п.
Здравствуйте, двое деток 3 и 4-х лет. С мужем не живем с 2011 года, хотя по документам в браке. Хочу подать на развод какие документы нужны? На алименты подала, суд назначил. но муж не разу не платил, детьми не интересуется. Живет с другой семьей, в другой области. Если он на заседание суда не явится, нас разведут?
разведут. Щодо аліментів - треба турбувати, скаржити, пихати і товкати виконавчу службу. Саме рішення суду до вашого чоловіка не добіжить.
Здравствуйте! Когда в ЗАГСе подавали заявление на развод, предложили подписать заявление, что мы не имеем друг к другу имущественных претензий. Свидетельствует ли это о том, что после подписания такой бумаги нельзя подать в суд на раздел недвижимости, приобретенной в браке? Заранее спасибо за ответ.
Здравствуйте! Когда в ЗАГСе подавали заявление на развод, предложили подписать заявление, что мы не имеем друг к другу имущественных претензий. Свидетельствует ли это о том, что после подписания такой бумаги нельзя подать в суд на раздел недвижимости, приобретенной в браке? Заранее спасибо за ответ.
Це тільки означає, що РАГС не займається розділенням майна. В суд позбавити Вас ніхто не може. Ну зараз не маю претензій, а вже завтра маю.
Моя дочь хочет подать заявление о разводе.Обще нажитого имущества мало,но есть долг в банк на ее имя.Деньги брались в совместном проживании.Может суд присудить общее погашение?
Моя дочь хочет подать заявление о разводе.Обще нажитого имущества мало,но есть долг в банк на ее имя.Деньги брались в совместном проживании.Может суд присудить общее погашение?
сімейний кодекс
Стаття 73. Накладення стягнення на майно, що є об'єктом права спільної сумісної власності подружжя 1. За зобов'язаннями одного з подружжя стягнення може бути накладено лише на його особисте майно і на частку у праві спільної сумісної власності подружжя, яка виділена йому в натурі. 2. Стягнення може бути накладено на майно, яке є спільною сумісною власністю подружжя, якщо судом встановлено, що договір був укладений одним із подружжя в інтересах сім'ї і те, що було одержане за договором, використано на її потреби. 3. При відшкодуванні шкоди, завданої кримінальним правопорушенням одного з подружжя, стягнення може бути накладено на майно, набуте за час шлюбу, якщо рішенням суду встановлено, що це майно було придбане на кошти, здобуті внаслідок вчинення кримінального правопорушення.
Подскажите, при написании иска на развод, указывать свое место прописки или проживания? (живу с мамой, но прописана у мужа) Еще я слышала, что можно подавать отдельно иск на алименты, отдельно на развод. Сейчас я подала на алименты, но указала адрес проживания, а не прописки. Скажите, могут ли из-за этого отклонить иск?
_______________________________ Чтобы узнать мужчину по-настоящему нужно с ним развестись((
все нормально ф правильно ви подали, гірше якби на адресу де не проживаєте, адже як тоді отримати повістку до суду. Не відмовлять, просто повідомлення будуть приходити на адресу, яку ви зазначили. Не є підставою для відмови у позові у будь-якому випадку. Да, окремо на аліменти - звільняється від сплати судового збору, і оркемо на розлучення - із судовим збором. Це можуть бути не пов’язані вимоги, живу з чоловіком, але він грошей не дає, от і подаю лише на аліменти, а чоловік він хороший - відробляє на 100% ).
Спасибо за совет! Еще такой вопрос о справке о составе семьи. Я ее взяла по месту прописки в жеке, но говорят, что с апреля эти справки отменят. Может дождаться апреля и тогда подавать на развод Или это еще неизвестно, вступит в силу этот закон или нет?
_______________________________ Чтобы узнать мужчину по-настоящему нужно с ним развестись((
Не має проблем - пишіть що разом не живете - підтвердити може мати, якщо що визвете її свідком. Чоловік наврядче заперечить факт роздільного-окремого проживання.