Site Logo

Текущее время: 20 апр 2025 21:04

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Форум закрыт Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 2 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Увольнение с предприятия,прекратившего свою деятельность
СообщениеДобавлено: 24 мар 2016 23:37 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 9 месяцев 17 дней
Семья: есть
Детки: Две лапочки дочки
Медали: 5
Я люблю ЗЖФ (1) Благотворительная ярмарка (1) Участник субботника (1) Марафон постройнения (1)
К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 422
Повысить репутациюПонизить репутацию
Здравствуйте, помогите, пожалуйста, с наболевшей проблемой.
Я работала в ПФ в Луганской обл и ушла в декрет. Теперь там зона АТО (управление ни куда не переехало, можно сказать "зависло в воздухе"). Я осталась с открытой трудовой книжкой (без записи об увольнении). Декрет мой уже закончился и нужно искать работу, но не берут, говорят, что я должна проставить увольнение с предыдущей работы. Как мне разорвать трудовой договор с предприятием, которого фактически нет? направьте, пожалуйста, куда нужно обратиться.

Пожаловаться на это сообщение
 Профиль Отправить личное сообщение  
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Увольнение с предприятия,прекратившего свою деятельность
СообщениеДобавлено: 27 мар 2016 14:17 
Юрист
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 18 дней

Очки репутации: 68
Повысить репутациюПонизить репутацию
Erene писал(а):
Здравствуйте, помогите, пожалуйста, с наболевшей проблемой.
Я работала в ПФ в Луганской обл и ушла в декрет. Теперь там зона АТО (управление ни куда не переехало, можно сказать "зависло в воздухе"). Я осталась с открытой трудовой книжкой (без записи об увольнении). Декрет мой уже закончился и нужно искать работу, но не берут, говорят, что я должна проставить увольнение с предыдущей работы. Как мне разорвать трудовой договор с предприятием, которого фактически нет? направьте, пожалуйста, куда нужно обратиться.

Відсутність запису про звільнення не може бути перешкодою для прийняття на роботу. Ну -я б звернулась до ПФУ центрального в Києві письмово з проханням звільнити і здійснити запис, але це тільки спроба, хоча вони як вищий орган від обласного мають таке право.
Палалельно я б отримав таку довідку
МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
ЛИСТ
від 12.01.2015 р. № 103/0/14-15/06
Щодо запиту на отримання у письмовому вигляді інформації (у довільній формі) про проведення антитерористичної операції на території, де працював працівник
Міністерством соціальної політики розглянуто лист <…> і в межах компетенції повідомляється таке.
Антитерористичний центр є постійно діючим органом при Службі безпеки України.
Виходячи з практики, яка склалася, при реалізації положень п. 5.6 Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників, затвердженої наказом Міністерства праці України, Міністерства юстиції України, Міністерства соціального захисту населення України від 29.07.93 р. № 58 (із змінами), працівником на адресу Служби безпеки України надсилається запит на отримання у письмовому вигляді інформації (у довільній формі) про проведення антитерористичної операції на території, де працював працівник.
Одночасно повідомляємо, що листи Міністерства не є нормативно-правовими актами, за своєю природою вони носять інформаційний, рекомендаційний та необов’язковий характер.
Перший заступник МіністраВ. Шевченко

За цих двох документів (відмови центрального ПФУ і відповідь про операцію АТО у вашому місті) сумнівів у роботодавця буде менше.

У Пенсійному фонді України працює контакт-центр, в якому за безкоштовним багатоканальним телефонним номером 0-800-503-753 громадяни можуть отримати відповіді на свої запитання.

Кожного робочого дня тижня профільні спеціалісти контакт-центру Фонду надають відповідні роз’яснення та консультації громадянам з тих чи інших питань, що стосується компетенції Фонду.
Контакт-центр Пенсійного фонду України працює:
понеділок – четвер з 09.00 до 18.00 годин;
п’ятниця з 09.00 до 16.45 годин;
обідня перерва з 13.00 до 13.45 годин;
субота, неділя – вихідний день.
Для мешканців усіх регіонів України дзвінки зі стаціонарних телефонів до контакт-центру є безкоштовними.

взагалі то територіальний орган ПФУ залишився, але переїхав думаю - до маріуполя.

вул. Шевченка, 9, м. Сєвєродонецьк, 93404 тел./факс (0645) 702-680 e-mail: gu.lg@pfu.gov.ua
Вітаємо вас на офіційному сайті головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області!
http://www.lgpfu.gov.ua/

не бачу взагалі ніяких проблем

З метою хоч якогось врегулювання виниклого питання Міністерством соціальної політики було написано лист від 08.07.2014 №7302/14-14/13 «Про збереження місця роботи працівників, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції або залишаються в таких районах»
Може чим допоможе.

Пожаловаться на это сообщение
 Профиль Отправить личное сообщение  
Ответить с цитатой  
Форум закрыт Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 2 ]