Дзюдо . Косинов Александр . четвертьфинал сегодня около 16:32. Золотой и бронзовый финал примерно в 23:05 https://www.rio2016.com/en/paralympics/ ... ults/day-9
а по какому каналу?
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Смотрела вчера плаванье. Какая прелесть, что не заплыв - то медаль. Нашим олимпийцам должно быть стыдно , условия для тренировок одинаковые, а результаты разные. Чувствую, я скоро просто перестану смотреть олимпиаду и буду следить только за параолимпийцами
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
-P.S.- На сегодняшний день - 26 медалей Мы занимаем 3 -е место по медалям - я в восторге .
Паралімпіада: в України три нові медалі та один рекорд 12.09.2016 18:35970 Українські паралімпійці завоювали ще три медалі на Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.
Як повідомляє Укрінформ, спринтер Ігор Цвєтов отримав золоту нагороду, встановивши новий паралімпійський рекорд на дистанції 200 м - 25.11 секунд.
"Срібло" у жіночому забігу на 200 м узяла легкоатлетка Оксана Ботурчук, яка показала результат 23.65 секунд. Вища нагорода дісталася кубинці Омарі Дюранд, яка пройшла дистанцію за 23.05.
Крім того, Роман Павлик приніс Україні бронзову нагороду у стрибках у довжину. Результат нашого спортсмена - 5,61 м. "Золото" у цій дисципліні виборов Брейден Девідсон з Австралії (5,62 м), "срібло" - бразилець Родріго Перрейра Да Сілва (5,62).
Нагадаємо, Україна утримує третє місце у загальному медальному заліку Паралімпіади-2016.