У першому жовтневому посткросингу приймає участь 68 дівчат!
Хочу подякувати кожній учасниці! Багато тепла було подаровано під час обміну листівками
Якщо ви вже отримали листівку, прошу поділитися своїм враженням в темі (тим, хто цього ще не зробив), або хоча б відписатись мені у приват
Наступний поскросинг буде Новорічним і стартує зовсім скоро! Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбудеться окремий проект
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажанням, але краще рекомендованим листом.
Mira o Cet,конечно не обязательно. Просто я например если б не подсказали и не подумала что-то ложить, а когда идею мне эту закинули сразу куча мыслей в голове. Так что это просто идея в слух Открытка эта самый главный атрибут Так приятно ее держать, читать. Хотя кстати в обмене инстаграмовом были девчушки которые учавствуют чтоб обменяться пустыми открытками - они их просто собирают. Это как-то совсем не душевно Зажигалка анекдот супер
_______________________________ Я не хочу быть слишком самостоятельной. Я хочу, чтобы мужчина прибивал мне полочки, открывал банки и укрывал ночью одеялком <З
Сашунечка,конечно Mira o Cet Да Даш?) картинка в тему
_______________________________ Я не хочу быть слишком самостоятельной. Я хочу, чтобы мужчина прибивал мне полочки, открывал банки и укрывал ночью одеялком <З
Сашунечка,та нууу если ты отправишь открытку и все никто не обидется. Все остальное личная инициатива каждого и отправляя свою открытку с чем-то дополнительным я абсолютно не жду ничего в ответ
Сашунечка,та нууу если ты отправишь открытку и все никто не обидется.
вот это и настораживает. или я чё-то не догоняю, но я реально думала, что речь именно об открытке с красивым пожеланием. я именно так это представила себе. я, конечно, не настаиваю. это лично моё мнение. и я могу и передумать и тоже чё-то напхать в конверт. но вот как-то недоумение некоторое у меня...
Да да. Я не хочу оказаться крайней что это кому-то навязала просто я например не знала что такое обычно делают и по делилась инфой. А там это личное дело каждого Если ты хочешь открытку с красивыми пожеланиями это больше чем хорошо это отлично