Відкрито набір на Безкоштовні курси української мови у Запоріжжі! Навчання розпочнеться у жовтні і передбачає 36 академічних годин. Запрошуємо всіх, хто бажає перейти на українську, і тих, хто прагне полюбити мову. Запис на курси на сайті за посиланням http://movaua.org.ua/?page_id=148. Подавати заявки можна до 1 жовтня. Напередодні відкриття ви отримаєте запрошення на свої електронні адреси. Шановні модератори, на картинці є телефон. Якщо телефон не можна, то будь-ласка видаліть картинку
_______________________________ Не бери дурного в голову, а важкого — в руки
Последний раз редактировалось vik 25 сен 2016 13:33, всего редактировалось 1 раз.
vik, а есть еще какая-то информация - время, место? Хочу записаться, но вдруг не подойдет.
_______________________________ Счастье — это свойство характера. У одних в характере его все время ждать, у других непрерывно искать, у третьих — повсюду находить.
Дівчатка, вибачте, не знаю. Мені цю листівку прислали на електронку. Сподобалось, що безкоштовно тому захотілось поділитися з вами. Сама я вже записалася. Інформації про місце і час теж не знайшла, але в анкеті в останньому запитанні сказано, що заняття будуть проходити один раз на тиждень. Сподіваюся, що це буде субота. Місце проведення мене не так хвилює, громадським транспортом у вихідний день я можу доїхати у будь-яку частину міста. Мені здається, що бажаючих буде багато і місцем буде якийсь ДК чи приміщення великої бібліотеки
_______________________________ Не бери дурного в голову, а важкого — в руки