Адміністрація Запорізького жіночого форуму оголошує мовознавчу вікторину до Дня української писемності та мови
Українська мова... Яка вона для вас? Солов'їна, барвінкова, державна, материнська, мелодійна, барвиста, калинова, рідна, мова підручників чи фільмів в кінотеатрі, мова, якою ви мислите, чи просто приємний для сприйняття набір звуків, який знаходить дивний відгук в глибині душі, мова вашого минулого, теперішнього й/чи майбутьного? Приємно, що українська мова сьогодні переживає певною мірою відродження, й на вулицях нашого міста вона звучить все частіше. Нині у нашої мови іменини - починаючи з 1997 року, 9 листопада проголошено Днем української писемності та мови. Пропонуємо долучитися до святкування та перевірити свої знання за допомогою нескладних мовознавчних завдань.
Вікторина проводиться 9 листопада 2016 року
8 листопада - анонс вікторини
9 листопада - оголошення завдань та прийом відповідей 9:00 - перший етап 14:00 - другий етап 17:00 - третій етап
22:00 - закінчення вікторини
10 - 11 листопада - підрахунок балів і оголошення переможців
Всі учасники, які наберуть не менше 50% від можливих балів нагороджуються медальками ЗЖФ
Правила вікторини:
1. Вікторина проводиться 9 листопада 2016 р. 2. До участі в вікторині допускаються всі зареєстровані користувачі, що мають щонайменше 10 повідомлень на форумі і не належать до групи порушників. 3. Умовою допуску до участі в вікторині є спілкування на форумі впродовж дня українською мовою. 4. Для участі в вікторині потрібно виконати завдання вікторини. Вікторина буде проходити в 3 етапи, завдання будуть публікуватися в темі впродовж дня. 5. Запитання та відповіді другого етапу забороняється обговорювати в темі до кінця часу прийому відповідей. Всі відповіді на другий етап приймаються лише через гугл форму 6. Переможці- медалісти будуть визначені за кількістю набраних балів. 7. По завершенні часу прийому відповідей будуть опубліковані правильні. 8. Адміністрація залишає за собою право змінити умови вікторини під час її проведення. Всі зміни публікуються на форумі. 9. Відповіді на питання попереднього етапу треба надіслати до початку нового.
Факт участі в вікторині означає повну згоду учасників з Правилами її проведення
Мисс_Пирс, та мені не шкода просто я в проф.діяльності використовую та бачу частенько тут просто війшов батл літературної чисто української мови я взагалі не впевнена, що писала "комок", бо хотіла якесь інше.. а друге слово взагалі не пам*ятаю
Дівчата, хочу подякувати всім за участь! За чудові слова, розповіді, вірші на першому етапі! За вашу пошукові навички на другому етапі, а також вміння аргументовано відстювати свою думку! За ступенні докторів філології на третьому етапі! І за чудове спілкування на форумі українською мовою впродовж дня!
Дякую Coolbabka, Mira o Cet, Minutka за допомогу
Й зустрічайте наших панянок - переможниць та одного пана-переможця
Циферка Хамелеон Фаня Ткач Татьяна Рябинка Романтика Пелена Олюша Виталика Олюська Наташулька Марфуша Летучая_Мышь Крючок КЛЮЧИК Анка_Рыжик Tu-sia tavi2008 Tamila** Svetlaya svetikar Svetik_1983 Surmirs Persona_Anna Patriotka Nюша Nochenyka Missis Fox Miss_Cutie Mira o Cet Minutka mery7 Matrena Mashali Marishka Marisabel' LIra Lemongrass ledi_olenka Lakshmi krapochka Kota kosmomiss kolye Kifirka kass77 inn4ik Hellen_ka GriAlexa Fyshe4ka Evgeni EnnJoy Elementik Dominica Divali dania hom Bysinka Bony Aphina Alisija AlisaL Alenka_1884 _July_
Нехай спілкування рідною мовою стане для нас всіх нормою, нехай чарівномилозвучні, чуттєві, оповиті спогадами українські слова лунають не лише на форумі в віртуальному світі, а й поза ним- в реальності. Зробімо Запоріжжя найукраномовнішим містом нашої країни!
Супер! стільки чарівних леді, та ще й таких розумних! чудовий день в чудовій компанії! дякую організаторам за таку вікторину! мозок відчув, що він мені потрібен)))
[b]Мисс_Пирс, дякую тобi за такий чудовий марафон, за сили, що ти витратила та за гарний настрiй!!!
[/b]
_______________________________ Я не хочу быть слишком самостоятельной. Я хочу, чтобы мужчина прибивал мне полочки, открывал банки и укрывал ночью одеялком <З
Мисс_Пирс, дякую за Чудову вікторину! Бажаю всім хорошо робочого дня!
_______________________________ DREAM IT! BELIEVE IT! GET IT! Не ждите, что станет легче, проще, лучше. Трудности будут всегда. Учитесь быть счастливыми прямо сейчас. Иначе не успеете!
яка я рада, яка я рада! дуже дякую за дуже оперативне підрахування балів та список переможців! як з ясувалось,спілкуватися рідною мовою не дуже і складно,а навіть приємно!!!! дякую всім за компанію і нашим організаторам за цікаву вікторину!