Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі - ЗИМА, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, виключно за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбувається окремий проект - viewtopic.php?f=54&t=153479
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Що воно таке той посткросинг і ПРАВИЛА УЧАСТІ
Цитата:
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. 1. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання чи проханням адресата. 2. Майте повагу до свого адресату. Не відправляйте листівку з написами "З Днем Народження/Поздравляю" і таке інше, що не має відношення до зимової тематики чи коментарю адресата. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... 91000) після відправлення листівки (період з 05.12 по 20.12). 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Цей обмін міжнародний 6. Спілкування українською мовою підтримується
EnnJoy, блин, подпись ваша! вот каждый раз, как вижу, так и тестируюсь. и каждый раз, как в первый раз: как будто впервые вижу правда, результат стабильно один и тот же
Радость то какая! У меня первая партия моих открыток готова и ждет. Как раз тренировка печати своих иллюстраций. Спасибо Mira o Cet, мне идея по душе! Для тебя и Киры будут отдельные бонусы Три уедут сегодня (как официальные посткроссы) И с нетерпением жду своего адресата здесь!!!
Пока писала сообщение, в инстаграме уже хотят запосткросить одну их готовых открыток! Куда? В СИБИРРРРРЬ
_______________________________ Случайности не случайны. Причина всего в Вашей жизни - Вы сами. Плохо или хорошо Вам - это Ваше творение. Наслаждайтесь своей силой.
а кроме как в инсте, можно еще где-то глянуть вашу красоту?
У меня инстаграм - первоисточник моих творческих извержений
Marishka писал(а):
поздравляю с первыми своими открыточками
Спасибо
_______________________________ Случайности не случайны. Причина всего в Вашей жизни - Вы сами. Плохо или хорошо Вам - это Ваше творение. Наслаждайтесь своей силой.
Счастливка,Alenka_1884,Вавара,Сашунечка у меня есть фанаты
Последний раз редактировалось Nadezhdovna 18 ноя 2016 16:08, всего редактировалось 1 раз.
я исправила данную оплошность Я ж не всех знаю (но ты уже заявила о себе и Риме), у меня есть тайные поклонники, которые наблюдают за мной из-за угла, и надеюсь они не обидятся, что я их не всписала в официальный фан-список Пишу и на все 32 лыбу тяну
У меня каждый день мнение, что уже раздают адреса, а я все пропустила