Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі - ЗИМА, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, виключно за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбувається окремий проект - viewtopic.php?f=54&t=153479
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Що воно таке той посткросинг і ПРАВИЛА УЧАСТІ
Цитата:
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. 1. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання чи проханням адресата. 2. Майте повагу до свого адресату. Не відправляйте листівку з написами "З Днем Народження/Поздравляю" і таке інше, що не має відношення до зимової тематики чи коментарю адресата. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... 91000) після відправлення листівки (період з 05.12 по 20.12). 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Цей обмін міжнародний 6. Спілкування українською мовою підтримується
Когда Ксюша Лемонграсс прислала открытку с дверью я даже не знала ее историю, оказывается это дом Шерлока Холмса, и в Лондоне есть даже музей с этим номером. Нарисовала эту загадочную дверь, но немного изменила. Добавила туда свою историю. Еще раз спасибо за такую интересную открытку
_______________________________ If you can dream it, you can do it. Walt Disney
Anutka, в самом музее нет. Вход дорогущий (на троих получался 1200грн) и там по описанию не шибко интересно ну т.е. там комната с интерьером, под стеклом книги, рукописи и всякое такое. В сувенирном магазине интереснее
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Получила по обмену из Улан-Удэ три открытки. Одной хочу поделиться
_______________________________ Случайности не случайны. Причина всего в Вашей жизни - Вы сами. Плохо или хорошо Вам - это Ваше творение. Наслаждайтесь своей силой.
А мне только вчера пришла открыточка. Спасибо отправителю! Путешествовала долго)))
_______________________________ Да возвысит человек сам себя, да не унизит он сам себя; Ибо только он один себе друг и нет большего ему врага, чем он сам себе.
У меня фантастическое везение сегодня! Мой первый комбо: 5 штук сразу
_______________________________ Случайности не случайны. Причина всего в Вашей жизни - Вы сами. Плохо или хорошо Вам - это Ваше творение. Наслаждайтесь своей силой.
автор не указан на обороте ... попробую разобрать подпись на лице
самопалка, похоже
а автора нашла tanya shatseva