Адресати визначені! З 5.04 по 20.04 у вас буде час на відправлення весняного привітання! Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі - ВЕСНА, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, виключно за бажанням, можуть бути доповненням
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Участники
Litliya Псишка olyazp anuki Infinity lady Мурлыся Мурлыся ilonc31 Nadezhdovna Летучая_Мышь Minutka Джесси Marishka Lemongrass АлекSandra Divali Mira o Cet Alenka_1884 Alenka_1884 olyazp ilonc31 Marishka olbabenko Adelia Divali Miss_Cutie Miss_Cutie Elementik Анютанн EnnJoy Lemongrass tavi2008 Псишка Манюня_23 Манюня_23 lyosya exXtaZzy Litliya Джесси цветочек_24 цветочек_24 NaStoyka anuki exXtaZzy Adelia vasilisa_lucky Elementik vida-ju NaStoyka АлекSandra Летучая_Мышь Tashika vida-ju Анютанн Juliet_zp Nadezhdovna Tashika Mira o Cet lyosya olbabenko EnnJoy Infinity lady vasilisa_lucky Minutka tavi2008 Juliet_zp
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. 1.Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання. 2.Майте повагу до свого адресату. Не відправляйте листівку з написами "З Днем Народження/Поздравляю" і таке інше, що не має відношення до весняної тематики чи коментарю адресата. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча) після відправлення листівки (період з 05.04 по 20.04). 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Цей обмін міжнародний 6. Спілкування українською мовою підтримається
Сегодня нашла новый книжный магазин на Фестивальной-Папирус. Там стойка с открыточками, цены конечно не очень дешевые, от 6 до 13 грн, но кому надо не много-отличный вариант) из авторов- много открыток Натальи Деревянко
NaStoyka, я просто заказываю в интернете , в среднем по 3-5грн,поэтому в магазине дороговато так. даже в крем розете красивые открытки по 4грн, но там их очень мало и ассортимент не меняется уже пол года но, повторюсь, если покупать не массово а парочку для нашего обмена-то конечно в Папирусе интересный вариант+не такие как у всех будут
Marishka,по 3-5 грн открытки в тираже. И потом получаются ситуация, когда у 4-5 человек одинаковая "именно моя" открытка. Если хочется редкую или совсем индивидуальную, то как бы и не дорого...Что такое 15 грн сейчас? Даже шоколадка дороже стоит.
_______________________________ Спасибо Богу за то, что я - ЖЕНЩИНА!
Мурлыся,наверное да,для одной открытки 15грн вроде и не дорого, если только тут участвовать в обмене. а если чаще меняться на оф. сайте посткроссинга, то по 15грн не накупишься) ну в общем я не для спора написала про этот магазин, а от радости, что у нас в городе хоть где-то в живую можно купить открытки)
Ура! на этот раз я не пропустила прошлый обмен наблюдала только со стороны, перед 8 марта участвовала в инстаграмном обемене, только негативные эмоции но это видимо мне так попалось, я не фартовая
Все оживает весной, наполняется светом и теплом) А еще мечтами и планами, ожиданиями и вдохновением! Весне дорогу! Всем легкие платья и... и шампанского, а почему бы и нет?
Хочется увидеть весенние пейзажи или что-то на морскую тему.
Я обожнюю квітучу та запашну весну,прогулянки на свіжому повітрі і мрії про літо!Моя пристрасть це море,сонце,пляж!Прошу надіслати мені стандартну поштову листівку,яка максимально відображає натхнення весною!
Романтик, творческий человек, мечтатель. Люблю кошек, мопсиков, травяные чаи, лаванду и пионы
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin