Кактуся,у меня праймер шелковый, он тоже белого цвета. Поры не забивает ни один, из мной опробованных. праймер ENHANCE был, но сейчас закончился( обязательно куплю еще его, он мне оч нравится. И бамбуковый есть, но я им мало пользовалась.. как-то не тянется рука.
Dianna, с покупочками после еко тулз доум бронзер я тоже перестала искать кисть для основы. Эта меня устроила на 101%
_______________________________ Маникюр... Педикюр... Макияж... Эпиляция... Эхххх.. А в детстве — завяжешь бантик и красавица...
Когда женщины становятся умнее, мужчины называют их расчетливыми. А когда их расчеты оказываются точнее, чем мужские, - стервами....
На сайті парфумс юа основи для обличчя Everyday minerals тепер можна взяти у пробниках, може хто хотів взяти інший фініш на пробу, чи взагалі почати знайомство саме з "мiнералкою" Everyday minerals. лише ці нові круглі пакунки з пробниками дуже незручні, економлять. раніше квадратний зіп-пакет для пробників був просто ідеальним.
Кактуся писал(а):
и нужно обратить внимание, что цвет с одним и тем же номером в разных видах все-таки представлен несколько разными оттенками, они не идентичны
навіть дуже не ідентичні. взяла семі матте в своєму номері 1w, то він якийсь по кольору зовсім інший, а по фінішу поки що не знайшла особливих відмінностей. по фінішу треба уважніше роздивитися, але різниця в кольорах мене вразила.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Дівчата, немає бажання перечитувати всі сторінки (я лінива), хочу купити пудру. Розумію, що кожному своє, але які фірми хоча б краще розглянути?.. Бо в мене очі розбіглися, ніяк не соберу.
Nochenyka, Візьми Everyday minerals для початку, ціна-якість найкращі. в них є 3 фініша: жожоба для холодного періоду, семі-матте і матте для теплого. тільки треба правильно визначитися з підтоном шкіри, зараз і на мейкапі, і на парфумс юа є пробники. ще відразу раджу брати пензлик для нанесення мінеральної пудри.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.