Девочки, всем привет в новой темке) Мы начали сборы в 1 класс) Мне важно, чтобы ребенку там было максимально комфортно, чтобы клеточки в тетрадях были четкие, бумага плотная, ручка не размазывалась и не проскальзывала по листу. В общем, прошу всех-всех "бывалых" отписываться тут, буду очень благодарна
И давайте вместе составим список необходимых канцелярских принадлежностей для первоклашек.
vitaminkabv, папку лучше купить, когда все тетради будут га руках-они нестандартные. И мы так и не подобрали папку. Так же и с обложками на них. На каждую подбирали на рынке
OlyaOlya, спасибо! обложек дома выше крыши старшие постарались оставить после себя за несколько лет обложки на книжки. мы им с сестрой добросовестно покупали каждый год, а они добросовестно их оставляли новыми. Теперь у меня разных форматов есть обложки а вот с папкой это да идеально получится тогда только на кнопке
_______________________________ Женщина должна быть, как Солнце…Ожидаемой…Согревающей… Обжигающей…Испепеляющей…И просто быть яркойи красивой…
Дівчата, хтось брав ручку, що можна витирати? Якщо є в інтернеті раптом перевірені місця, буду вдячна за посилання. Не можу нормальну знайти в магазинах поблизу, а їхати кудись не хочеться
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кира, Ира, цена этой ручки, как по мне, явно завышена. У неё большой расход, и не все учителя разрешают такими писать. Я брала и оригинальную, за дорого)) и китайские аналоги (на период ДПА у Буси).
А я не для вчителя, я для малого. І допоки мені будеуть розповідати, що виправлення знижують оцінку будемо писати ручкою, яка легше витирається, щоб не травмувати психіку дитини)
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Дівчата, а в чому травма для психіки дитини, якщо ви не надаєте великого значення оцінкам? Насправді, як дитина навчиться писати акуратно й без виправлень, якщо постійно "берегти психіку" таким чином? Ну повиправляє - поставлять кілька разів оцінку нижче, ніж хотілося б - буде старатися більше і врешті-решт виправлень стане менше не бачу такої великої проблеми, чесно кажучи
Tu-sia, яка проблема у виправленнях? тобто дорослі можуть спокійно все писати на комп'ютері, стирати, переписувати, а дитина повинна все написати правильно з першого разу? ця ручка дає моїй дитині право помилятися, самій знаходити помилку і самостійно її виправити. дає їй розуміння того, що всі можуть помилятися, головне самій розібратися. і це для мене важливіше за будь-які оцінки.