Девочки, всем привет в новой темке) Мы начали сборы в 1 класс) Мне важно, чтобы ребенку там было максимально комфортно, чтобы клеточки в тетрадях были четкие, бумага плотная, ручка не размазывалась и не проскальзывала по листу. В общем, прошу всех-всех "бывалых" отписываться тут, буду очень благодарна
И давайте вместе составим список необходимых канцелярских принадлежностей для первоклашек.
Дивина, що ще не написали, що це тема виключно для канцелярії у учнів Запоріжжя вже 3 рік будемо писати ручками біс і більше за все синові подобається блакитна: я так підозрюю по вигляду тих ручок, що вони найсмачніші
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Кира, виходить, не таке вже класне було нововведення з олівцями? А заплуталися й договорились тому, що я просто розказала реальну історію з життя, без будь-яких засуджень))) а у відповідь якісь міфічні домисли про можливі психологічні проблеми, синдроми відмінників та успіхи трієчників))) Дєвочки, у дітей, здається, менший мандраж напередодні 1-го вересня, ніж у матусь
вже 3 рік будемо писати ручками біс і більше за все синові подобається блакитна: я так підозрюю по вигляду тих ручок, що вони найсмачніші
о, в нас теж вони є, і теж згризені, що дивитися на них боляче) напевне, дуже смачні) доречі, та, що стирається, у більш пристойному вигляді, там на кінці ластик, і його вже дитина якось не обгризає, розуміє, що потрібен
Помню в том году были комплименты вот таким пеналам. Таки покрутила в руках, ну что сказать - не впечатлил. Сам пластик хорош и магниты вроде ничего, но сгибы и защелки хлипкие
виходить, не таке вже класне було нововведення з олівцями?
У нашому випадку так. Я дивлюсь зошит до школи і зошит в першому класі, так перший кращий. Можливо, для діток які не писали воно на користь, хто зна. Я просила нам зразу ручкою писати, не дозволили.
Каріша, а у нас пенал витримав рік. Дивлюсь рекламу Kite і посміхаюсь, хоча у нас і не рюкзак, та Влада витримав) З запланованого по канцелярії ото ручку купить і щоденника. Дещо ще є, дещо докупимо коли треба буде)
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Нам всю начальную школу исключительно перьевыми капсульными ручками предстоит писать. Эти чернила хоть отстирываются?
Это травма моего детства В начальной школе мы писали чернильными ручками. В чернилах было всё стоит ли говорить, что одно не ловкое движение при подкручивании капсулы, и на столе, ковре, на мне огромные кляксы Вот не помню, насчет отстирывания, руки долго мыть приходилось, хорошо хлорка справлялась с пятнами.
В этом году купила новинку от bic, мы фанаты этой ТМ уже 5-й год, посмотрим как они себя проявят. В Эпицентре самый большой выбор и дешевле. Не купили до сих пор дневник, в предыдущей школе у нас были "школьные" дневники, одинаковые для всех. В лицее теперь право выбора за учениками. Мы до сих пор не нашли "прикольный" как говорит Буся.
Шукали щоденника на Петрівці, вимоги було 2, від сина : щоб футбольна тематика на обкладинці і від мене: жодних шоу біз писульок під середою , суботою та широкими полями для запису дом завдання. З першим виявилося складно, бо багато чого саме для дівчат. З другим теж: якщо немає на тижневих листочках зайвих малюнків, то жахливий сірий тонкий папір, і навпаки. Знайшли один варіант на увесь ринок мабуть, але задоволені результатом усі.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Это травма моего детства В начальной школе мы писали чернильными ручками. В чернилах было всё стоит ли говорить, что одно не ловкое движение при подкручивании капсулы, и на столе, ковре, на мне огромные кляксы
О, да Я тоже это помню) Надеялась, что сейчас уже нет этого маразма. Спасибо, хоть не гусиными перьями писать разрешают
_______________________________ Боятися не гріх. Гріх - зрадити своїх (с)