Умови: моя комісія складає від 5% до 15% в залежності від магазину. Як розрахувати вартість: ціна -знижка( якщо є ) +шип ( якщо є) + 10-15% +доставка (вага) ШИП -це доставка поштовою службою по певній країні на наш склад. Шип ділиться між всіма учасниками компанії. Переважно є безкоштовний шип від певної суми. Для обємних замовлень, умови можна обгорювати індивідуально Мінімального замовлення нема! Мінімальної комісії нема! Тобто ,якщо ціна 0,10$ , то комісія буде нарахована від цієї суми.
Доставка США : Море -8 $/кг Авіа -12 $/кг
Доставка Європа: Англія -5,5 фунти /кг Німеччина ,Іспанія -5 євро/кг
УМОВИ ВИКУПУ: Оплата на карту Приватбанку у повному обсязі (100%) , для постійних клієнтів можливе відтермінування оплати, або ж оплата 50%.
Оплату рахунків прошу здійснювати на протязі 1-2 днів, в іншому випадку нараховую пеню у розмірі 15% від суми замовлення.
ТЕРМІН ДОСТАВКА Європа : 2-4 тижні Америка МОРЕ 6-8 тижнів, АВІА 4-5 тижнів ВАЖЛИВО! Є магазини які відправляють і через місяць на склад, тому терміни доставки можуть мінятись. Прошу віднестись з розумінням.
*Доставка по Україні:* відправки роблю Новою поштою 1-2 рази в тиждень. Укрпошта -1 раз в тиждень по суботах .Самовивозу НЕМА. Термін зберігання 7 днів з моменту виставлення мною рахунку за доставку, починаючи з 8 дня плата за зберігання 1$ в день
Я не несу відповідальність за неправильно підібраний розмір, не такий колір. Відповідальність за вибором товару лежить на покупцеві, повернення / обмін товару не приймаю. -Я надаю тільки послуги посередника між магазином і Вами. - Я не несу відповідальність за те, що товар відрізняється від картинки; за те, що склад не відповідає заявленому на сайті; за те, що приїде недокомплект; за те, що приїде не та футболка, не того кольору або розміру. Я не несу відповідальність за брак: дірка, поріз, різна довжина рукавів, два лівих чобота і ін.
* Замовляйте перевірку товару на складі, вартість послуги - 5 $ Фото замовлення, вартість -3 $. Якщо перевірка не була замовлена, і магазин надіслав, не той товар, не той розмір або товар з браком, два правих чобота - до мене ніяких претензій. Я надаю тільки послуги з доставки товару з магазину до Вас і що приїхало - все Ваше. Якщо магазин по якісь причині не прислав ваш товар/загубилась/ і так далі, то я повертаю Вам ту суму, яку Ви оплачували. На косметику, годинники, телефони, телевізори нараховують 10% від суми брокерські послуги. Якщо на товар нарахували комісію , замовник повинен її сплатити, зі своєї сторони я надаю підтвердження на нарахування.
☆ Обміну немає! Повернення також! ☆ Скасувати замовлення після викупу не можливе ☆ Повернення тільки за Ваш рахунок і Вашими силами, даної послуги повернення за кордон у мого перевізника нема. Повернення може відбутись, якщо даний товар не покинув території тої чи іншої країни, з України цього зробити вже не можливо. ☆ Повернення грошей / компенсації від магазинів тільки після того, як мені гроші повернуть на карту ☆ Всі банківські комісії оплачуєте ВИ