«Книжковий клуб ЗЖФ» - це читання і обговорення книг, які ви вибираєте самі.
Коло триває до 30.06.2018
Правила Клуба
1. Кожен учасник до 08.04 пропонує в темі по три книги - назва, автор, анотація, посилання на електронний варіант (книги повинні бути загальнодоступними як в електронному, так і в друкованому вигляді). Як обирати книги - нижче. 2. З усіх запропонованих книг складається єдиний список. 3. Учасники зі складеного списку вибирають 3 книги, які хотіли б прочитати, і пишуть свій вибір в темі (голосують за книги). 4. Користувачі, які не брали участь у виборі книг, до голосування не допускаються, однак можуть приєднатися до обговорення творів, якщо вони читали їх. 5. Складається рейтинг книг і починається читання. Першою читаємо книгу, що набрала найбільшу кількість голосів. 6. На прочитання однієї книги відводиться два-три тижні. Терміни можуть змінюватися в залежності від розміру книги. 7. Після читання книги, в окремій темі (створеної ведучою) починається обговорення. 8. Вступити в Клуб можуть всі зареєстровані користувачі, які написали не менш 10 повідомлень на форумі. 10. За підсумками кола відбудеться голосування за кращого і самого активного учасника Клубу, який залишив відгуки до більш ніж половини прочитаних у цьому колі книжок. 11. Всі учасники, які залишили відгуки до більш ніж половини прочитаних у цьому колі книжок, нагороджуються медалями ЗЖФ.
У нас дещо змінились правила
Якщо ви бажаєте взяти участь у цьому колі Книжкового клубу: 1. Надішліть мені заявку участь у ЛС 2. У відповідь отримаєте список з трьох ознак, за якими потрібно підібрати 3 книги і викласти їх у темі КК.
Список ознак Цей список складається з 50 позицій (наприклад, "книга з питанням у назві", або "книга українського автора"). За основу взяті інтернетовські книжкові челенджери, трохи перероблені під нас. В рандомному порядку кожному учаснику дістануться 3 позиції з цього списку. Повторюватись вони не будуть.
sunnyshiny,не-не, я пошутила, не видать мне тогда психоделики давайте как в мафии - 1,5 голоса, пусть победитель радуется мелочам, мы же тут не ради призов. все кроме меня вообще идея с книгой, без голосования попадающей в сезон, как по мне, наиболее удачная и традиция с экспресс-кругом мне нравится, надеюсь, она тоже останется
Фух, вернулась с отдыха, написала три отзыва. Снеговика только начала, до камешков наверное и не доберусь. Короче как всегда, план не выполнила как-то я в этом сезоне вообще за всеми не успеваю, то ли я тормоз, то ли остальные слишком быстрые
А что дальше по плану, мы еще читаем какие-то книги, или это конец, я вообще потерялась
-- 30 июн 2018 16:26 --
Хочу сейчас перечитать отзывы, аж интересно у кого какое мнение о книгах, а то я слегка в шоке от прочитанного