УВАГА! Укрпошта з 10.09.2018 підняла тарифи на поштові послуги. Тепер марка по Україні коштує 7 грн (рекомендований лист +6 грн). ТАРИФИ
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Що воно таке той посткросинг і правила участі
Цитата:
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших.
1. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання. 2. Обовязкова умова участі: до 23 жовтня кожен учасник повинен відправити ведучій фото листівки та отримати відповідь про її відповідність умовам обміну. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча) після відправлення листівки. 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Обмін триває з 9.10 до 23.10.2018, велике прохання не затримувати свій осінній привіт! 6. Цей обмін міжнародний
а насчет в другу страну это может быть очень очень долго.
В другую страну с Украины открытки приходят быстро(7-14 дней) Из другой страны уже конечно зависит от Укрпочты ))Но обычно также доходит за недельки две
Nochenyka, а я так хотела поменять свои желания, и заказать котов, пьющих кофе, или фиолетовую рысь... Как говорится, не знаю что это, но мне нужно мучить людей
_______________________________ "Звісило з трибуни блазенський ковпак забрехуще слово." Ліна Костенко
Я помню что в зимнем обмене я печатала открытку, но обязательно чтобы она была стандартного размера А еще хочу сказать что благодаря таким обменам, мы с сестрой завели традицию присылать открытки с других городов друг другу Например я была в Днепре и от туда прислала ей открытку и она мне с другого города присылала