Сайкл - це групове тренування на стаціонарних велосипедах, яке імітує гонки різної інтенсивності. Сайкл відноситься до розряду екстремального фітнесу - навантаження в ньому дуже велике, тому даний вид тренувань рекомендується для фізично підготовлених людей.
Плюси
1. Сайкл — одна з найбільш інтенсивних аеробних програм, тільки за одне тренування ви спалюєте 500-600 калорій.
2. Ви можете самостійно регулювати навантаження, збільшуючи опірність і швидкість їзди.
3. Сайкл є інтервальним тренуванням, а це найефективніший спосіб спалити зайвий жир.
4. Ви тренуєте серцево-судинну систему і розвиваєте вашу витривалість.
5. Сайкл не дасть вам можливості сачкувати і ухилятися від навантажень. Готуйтеся викластися по повній програмі.
6. Цей вид фітнесу підходить як для чоловіків, так і для жінок.
7. Сайкл підійде і тим, хто займається силовими вправами. Таке велотренування поліпшить кровообіг, а значить, кров з киснем буде швидше надходити до м'язів і прискорить їх зростання.
8. Сайкл-аеробіка ефективніша для спалювання калорій, ніж заняття на біговій доріжці, еліпсі або традиційному велотренажері.
Мінуси
1. Сайкл відносять до екстремальних видів спорту, тому новачкам у фітнесі займатися ним не рекомендується.
2. Програма дає серйозне навантаження на колінні суглоби, тому можуть викликати хворобливі відчуття в них при тривалих заняттях.
3. Після перших двох-трьох тренувань на статичному велосипеді можуть дуже сильно боліти сідниці від незвичного жорсткого сидіння.
4. Перед заняттям сайклом краще проконсультуватися з лікарем, особливо якщо ви маєте проблеми з серцем або варикоз.
Чи спробували ви цей вид тренування? Які ваші враження?
А де ж його можно спробувати? Воно -то можливо і подобається, але ж як дізнатися?
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
Регулярно посещаю Как факультатив к основному занятию. Мне очень нравится. Это какой-то режим "а вам слабо?". Все время идешь на пределе и кажется, что быстрее не можешь, а ты можешь Очень важно правильно настроить тренажер - не всегда это по бедру. Нужно, чтобы колено почти разгибалось. Ну и первые занятия непрятные/болезненные ощущения в промежности. Потом это уходит. Приспосабливаешся так сказать...рабочие мозоли
Зажигалка, в Запоріжжі зараз, здається, тільки у Фіт хаус і Спорт лайф. Але не гуглила спеціально.
Виктория_V, я перший раз сходила вчора, на лайт-версію (всього пів години). Враження наступні - цікаво, напруження колосальне, пітнієш як миша за 5 хвилин, кілька разів ловила себе на думці, що більше на прийду ніколи. Сьогодні такий приємний біль в ногах, здавалося б, за 30 хвилин тренування (окрім цього тільки плавала, ніяких вправ вчора не робила) і вже хочеться на наступне тренування. Мазохізм, чистої води.
Ой то далеко в не вигідно на рік купляти, шоб спробувати
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
А я была на обычной версии, чуть не сдохла все себе вместо +пол часа делала +15 или вообще ничего а в пятницу попала на авторское занятие "липосакция" и поняла что там уровень мегапродвинутый, отжимания от руля, кручение педалей одной ногой, а вторая навесу вбок или назад...В общем это уровень явно мне не под силу Но даже без этих упражнений я была мокрая буквально сразу. В общем хочу себе регулярно ввести эти нагрузки. Единственное как не пыталась настроить себе велик, все время съезжала с сидушки
_______________________________ Ничто так не помогает созданию будущего, как смелые мечты!
Я все думаю, думаю) с мая месяца думаю) все никак не решусь)))
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
Девочки, надо идти Я обожаю Сайкл! Ради него докупила пакет платные Групповые тренировки))) хожу на него раз в неделю. И особенно обожаю Диско сайкл. Когда выключают свет, включают светомузыку и ты остаёшься один на один с собой в такт громкой музыке стараешься максимально из себя все выжать не обращая внимания на остальных, как это бывает со светом) Результат есть (конечно если соблюдать и питание) От него даже худеет лицо Привыкла я раза с 5 го... И как говорили выше- главное правильно настроить тренажёр, а ещё нужно крутить педаль не носком а всей ногой стараясь пяткой даже давить