Девочки, попробовала некоторые продукты ТМ J'erelia и мне очень понравилось качество продукции по вполне доступным ценам. Хочу предложить и вам попробовать.
J’erelia – це косметичний бренд з українським корінням. Уся продукція цієї національної торгової марки вироблена виключно українськими виробниками на потужностях українських заводів. J’erelia – це товари високої якості. Всі продукти бренда виготовляються з екологічно безпечної та натуральної сировини. Вся продукція сертифікована, має санітарно-гігієнічні висновки МОЗ України. J’erelia – це широкий та різноманітний асортимент товарів, розрахований на будь-який вік і стать. Це косметичні засоби для догляду за шкірою, тілом, волоссям. Продукти для здорового харчування, натуральні засоби для прання та прибирання дому.
Условия покупки: Скидка минус 10% от цен каталога. Т.е. Ваша окончательная цена = цена каталога*0,9. Кроме Цен, на которые скидка консультанта не распространяется. Для заказов более 450грн скидка 15% (Т.е цена сайта*0,85) Предоплата - 100% на карту ПБ Возврат только фабричный брак Обмена нет Раздачи - по воскресеньям на Металлургов. На время карантина возможно отправка Укрпочтой и новой почтой.
НАЛИЧИЕ!
1. Золотая маска-гель с гиалуроновой кислотой. Очень приятная консистенция. И после нее кожа приобретает очень свежий цвет и приятную шелковистость Цена 142грн
Ипытала Пену для ванны. На новом смесителе не так показательно)) Он просто стал блестящий. А на старом, который периодически покрывается чем-то похожим на ржавчину , пена справилась практически полностью. И очень хороший бонус - приятный запах яблочка в ванной.
А так отмыла кафель внизу душа. И низ белой шторки в душе, которую очень сложно снимать, чтоб постирать. И что радует - не нужно прилагать много усилий. Напшикал, подождал, протер.
Далее у меня есть вот такая скатка Она скатывается с верхним ороговевшим слоем и кожа после нее очень гладкая, матовая и нежная. Плюс есть эффект осветления.
Ещё мне очень понравился молочный пилинг. Кожа после него немного покрасневшая (как в инструкции) , но маска после него отлично успокаивает и увлажняет кожу. После процедуры кожа выглядеть здоровой и гладенькой.
Концентрований лужний засіб для видалення застарілих та запечених жирових забруднень, нагару та пригару з кухонного обладнання, витяжки, духовки та пічки. Без фосфатів. Без ароматизаторів, барвників, консервантів
Я без труда вымыла им решетки на вытяжке. Средство пенится и позволяет легко удалить всю грязь и жир.
Я пока не много пробовала, но то что пробовала мне понравилось. Например, теперь ребенку беру постоянно зубную пасту и полоскалку, по составу хорошие и цена адекватная. Еще дочке не очень нравится мята, которую, кстати, добавляют во многие пасты. Тут приятный вкус и не сильно выраженный. Вот справа серией беру с зачиком
Ипытала Пену для ванны. На новом смесителе не так показательно)) Он просто стал блестящий. А на старом, который периодически покрывается чем-то похожим на ржавчину , пена справилась практически полностью. И очень хороший бонус - приятный запах яблочка в ванной.
А так отмыла кафель внизу душа. И низ белой шторки в душе, которую очень сложно снимать, чтоб постирать. И что радует - не нужно прилагать много усилий. Напшикал, подождал, протер.
А подскажите она не токсичная с ней без перчаток можно работать? У меня аллергия на химикаты И блеск на кране остаеться как долго?
Patricia, на сайте пишут вот такой состав: Вода демінералізована, неіоногенний ПАР <5% (цукровий), суміш органічних кислот <5% (молочна, яблучна, лимонна), запашка "Полуниця" (без вмісту алергенів).
у меня тоже такая штучка есть, уже второй раз купила , я мою без перчаток, хотя наверное вообще всегда надо одевать их. Но у меня нет аллергии, мне нормально.
Pussycat, спасибо за отзывы! Я рада, что тебе пришлось по душе
Я дочке тоже покупаю эту пасту с Зайчиком и полоскалку. Радует то, что ее можно использовать с годика. Вообще по серии для малышей очень много хороших отзывов.
Patricia,да, состав хороший, не опасный. Но я стараюсь мыть в перчатках. Если по-быстрому сполоснуть раковину, то могу и без. Она не разъедает руки и имеет приятный аромат. https://jerelia.com/uk-ua/product/52408 Вот тут можно почитать состав и отзывы
Есть ещё усиленная формула. Супер сила Эффект для ванной. Вот её без перчаток точно нельзя, но эффект был такой же как и от первого средства.
Pussycat, спасибо за наводку. Я такое не пробовала. Надо тоже будет взять. Про него кстати, читала, что многие аллергики берут. И для детской посуды
Цитата:
Концентрований засіб з м’якими миючими компонентами та спеціальною антимікробною сполукою срібла миє і надає блиск посуду, очищає овочі та фрукти від бруду, небезпечних бактерій і хімікатів.
Легко видаляє різні забруднення. Прекрасно відмиває посуд з антипригарним покриттям, не ушкоджуючи його. Ефективно діє і розчиняє жир навіть у холодній воді.
Економний у використанні завдяки консистенції у вигляді гелю.
Легко змивається, не залишаючись на обробленій поверхні. Після змивання не залишає на фруктах і овочах присмаку або запаху.
У складі гелю містяться пом'якшувальні добавки, які не тільки дбають про шкірний покрив, а й підтримують гідробаланс епідермісу. Гель безпечний для здоров'я людини, не провокує появу алергічних реакцій.
Не містить фосфатів. Не містить барвників та ароматизаторів.
Схвалений МОЗ України для миття фруктів і овочів. Склад демінералізована вода, АПАР від 5% до 15%, НПАР менш як 5%, консервант, пом’якшуючі добавки, загусник, бактерицидна сполука срібла.
Не містить фосфатів.
Затверджено МОЗ України. Відповідає вимогам технічного регламенту мийних засобів. Як застосовувати - для миття овочів і фруктів: розчинити 1 чайну ложку засобу в 1 літрі води, ретельно вимити овочі та фрукти, промити великою кількістю проточної води.
- для миття посуду: нанести невелику кількість засобу на губку або посуд та спінити. Ретельно протерти посуд та змити піну проточною водою. Або розчинити 1 столову ложку засобу в 1 літрі води, помити в розчині посуд, потім ополоснути водою.
Вообще серия "Оселя" моя любимая. Все средства очень хорошие и, что немаловажно, не требующие особых физических усилий для отмывания.
Ещё расскажу про мое любимое средство для кухни:.
Універсальний засіб для кухонних поверхонь
Цитата:
Він з легкістю видаляє будь-які забруднення, навіть застарілий жир чи багаторічний нагар. Засіб універсальний і підходить для емальованих, керамічних, стальних та інших поверхонь. Можна використовувати для очищення холодильників, столів, керамічної плитки, духових шаф, каструль тощо. Він не пошкоджує поверхні, легко змивається, не має запаху.
Найголовніше — засіб безпечний для людини та лагідний до шкіри рук.
Склад Вода демінералізована, аніонний ПАР <5%, неіоногенний ПАР <5% (цукровий), луги <5%, водний розчинник <5%, комплексоутворювач <5%, запашка “Лайм”.
Як застосовувати Нанесіть засіб на кухонні поверхні. При сильних або застарілих забрудненнях потріть щіткою або губкою. Залиште на 3 хвилини та витріть вологою губкою.