Сериал рассказывает о приключениях братьев Сэма и Дина Винчестеров, которые путешествуют по Соединённым Штатам на чёрном автомобиле Chevrolet Impala 1967 года, расследуют паранормальные явления, многие из которых основаны на американских городских легендах и фольклоре, и сражаются с порождениями зла, такими как демоны и призраки.
_______________________________ Четыре колеса возят тело, а два душу...
_______________________________ Да возвысит человек сам себя, да не унизит он сам себя; Ибо только он один себе друг и нет большего ему врага, чем он сам себе.
Лиляся, посмотри Готэм там тоже непонятно что происходит, все бесконечно живы, задорно и парочка приятных мордашек проскакивает но в нем не Кроули , а это огромный минус
Ну, прийшов час і мені подивитись... Плюс таких "вчасних" переглядів в тому, що не треба чекати серії, можна сісти і за ніч сезон глянути... Хотіла почитати коментарі, але вже на перших двох сторінках мільйон спойлерів. Тому не буду. Єдине, що мене дивує в цих повідомленнях, які я встигла прочитати, що всім подобається Дін, в той час як я обожнюю Сема, таке чарівне сонце лихоносне. От не мій типаж... але воно таке смішне, гостроносеньке, кудряве, двометрове, ще й ці очі янгольскі... Коротше, пішла далі дивитись.
Юлька85, я поки що хз хто це. Я у другому сезоні і у мене попереду стільки хвилюючих хвилин В принципі, я не проти, що на тих мужиків, що мені подобаються, більше нема охочих, мені більше дістанеться