Я сегодня и в этой Лиге Чемпионов за Аякс Влюбился в эту команду! Крутая молодежь в лице Зиеша, Нереса, Де Йонга, Де Лигта и опытные бойцы Тадич, Блинд, Шоне творят историю У шпор серьезные проблемы в нападении, поэтому у Аякса, который здорово играет на выезде, есть отличные шансы сделать серьезный шаг на пути в финал! Завтра за Ливерпуль
_______________________________ По вопросам организации СП обращайтесь к Администратору СП.
Aurinko,я вчора була настільки схвильованою, що нічого не змогла написати, But that was just amazing, хоча я сама весь тиждень ходила з думкою, що все про₴рали За сезон. Неймовірний матч, просто супер емоції
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Я вболівала за Барселону, але Ліверпуль - просто зірки! І результат закономірний. Молодці! Гра була просто неймовірна, мені дихати було ніколи. Фінал мені тепер не дуже цікавий, але може і гляну.
Dianna, Анечка, я думала я одна такая. Всю ту неделю после влета, вообще настроения не было. А после матча лис с мансити.. Вообще не было желания смотреть ответку. В голове только одно - почему нам так не везет, ведь не первый раз уже. Но взяв себя в руки и надеясь на чудо ( Ливерпуль же в 2005 смог) решила таки посмотреть матч. Это то за что мы все любим Ливерпуль - за все те эмоции, которые он нам дарит, за самоотдачу.,за борьбу до последнего.
Кира, Ирочка, да! А как вся команда, после матча, пела You'll Never Walk Alone, вместе с Энфилдом! Это непередаваемо.
Nochenyka, согласна, когда команда проигрывает - дальше не хочется смотреть турнир. Когда Суарес ушел в Барселону, оставив Ливерпуль без ведущего игрока, это был удар. Но сейчас, ЛФК наконец-то перевернул страницу.
_______________________________ Небо триматиму, І навіть не знатимеш, ...
Aurinko,я оце згадала, що Брайтон почав сезон з перемоги над Ман Юнайтед. Може вони не проти так же і закінчити його: тим більше Що тепер знову Манчестер, дарма що блакитний.
Щось у Тоттенгема не клеїться гра:((
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
У двох європейських турнірах у фіналі зіграють представники англійської Прем*єр ліги вперше в історії. Ліга чемпіонів: Ліверпуль-Тоттенгем Ліга Європи: Арсенал-Челсі
Фінал ЛЧ. Очікувала справжнє футбольне свято... А дочекалась неймовірно нудної і жахливої гри від оборони, завдяки помилці Тотенхему на початку... Переможців не судять. Ціна надто висока. І в кінці результат було подвоєно. Але гра просто лайно. Я розчарована, бо не вболіваю за жодну з цих команд і очікувала просто красивий футбол. Не дочекалася.