Pussycat, Юля, я до останнього думала, що всі мрії про параплан і парашут залишилися десь у Коктебелі) разом із певним нАстроєм і настрОєм Тогоріч у Турції на г.Тахтали, я зрозуміла, що польот на параплані - це те, що я обов*язково маю зробити, а ще маю показати дитині (вони беруть дітей чи з 5ти, чи з 7ми років) - але вартість в 250 доларів з людини поки що зупинила, сподіваюся туди повернутися гори і мори - для мене обов*язкові в пейзажі )) а 31 серпня ми їздили на аерофестиваль під Харків - це просто бомба я надивилася на людей, які і літають на літаках, і з парашутами стрибають (цифра в 9000 стрибків мене вразила неймовірно такі люди приземлюються, ніби з ліжка на підлогу стають, одним рухом ) Тепер знову мрію стрибнути з парашутом десь поруч із Запоріжжям - кава пропонує за 2000 одиночний стрибок, і за 3800 - парний
Mashali,да, парашют в итоге то к чему мы должны прийти, но начинать с него стремно. Кстати, за 2 тыс парашют это ты прям сама сама я почитала, что есть самораскрывающийся парашют, за 3800 тандем в паре с инструктором, а не с мужем ну я не знаю как у Кавы, а в летной школе именно так, как раз для тех кто не в курсе что и как. Но если бы я брала, то брала бы не у кавы, которые, как я поняла перепродают, а напрямую у летной школы. Как раз на них сейчас и смотрю - седьмое небо. ну конечно параплан или парашют в горах с морем это прям мегасупер