Откуда: Здесь сбываются мечты,здесь прекрасная природа,Здесь счастливы люди-мы,Здесь закат в любое время год
Девочки, кто-то себе уже установил двухзонный счетчик электроэнергии , по которому оплачиваешь электричество днём и ночью по разным тарифам ? Во сколько вам это обошлось, как долго делали и т.д
Последний раз редактировалось Darysik 26 фев 2015 20:39, всего редактировалось 1 раз.
Дівчата, хто встановлював такий лічильник недавно? з чого починати і хто встановлює - своїми силами і пломбують чи приходить хтось з Обленерго?
Доброго ранку! Ставила в травні. Процедура була така. Приходиш до них в даєш заяву на встановлення лічильника, вони кажуть який саме тип купляти. Купляєш лічильник і повертаєшся до них для його програмування. Чекаєш орієнтовно 14 днів. Потім приходиш за лічильником, і пишеш заявку на його встановлення. В мене від написання заяви до встановлення пройшов приблизно місяць. Я сплатила кошти за програмування лічильника, встановлення безкоштовне.
Лічильник купила в Електропроводке, після його встановлення в магазини мені заповнили гарантійний талон.
Дівчата, хто встановлював такий лічильник недавно? з чого починати і хто встановлює - своїми силами і пломбують чи приходить хтось з Обленерго?
Доброго ранку! Ставила в травні. Процедура була така. Приходиш до них в даєш заяву на встановлення лічильника, вони кажуть який саме тип купляти. Купляєш лічильник і повертаєшся до них для його програмування. Чекаєш орієнтовно 14 днів. Потім приходиш за лічильником, і пишеш заявку на його встановлення. В мене від написання заяви до встановлення пройшов приблизно місяць. Я сплатила кошти за програмування лічильника, встановлення безкоштовне.
Лічильник купила в Електропроводке, після його встановлення в магазини мені заповнили гарантійний талон.
Все, користуємося, задоволені.
а куда именно в Облэнерго обращаться ? И сколько обошлось по цене счетчик +программирование? А ТО МЫ КОНСУЛЬтиРОВАЛИСЬ У НАШЕГО ЭЛЕКТРиКА.ОН не советует ставить двухфазный счетчик(долго будет окупаться).
Дівчата, хто встановлював такий лічильник недавно?
Мы ничего не покупали. У нас стоит электронный счетчик уже несколько лет. Точно не знаю когда их меняли. Наши счетчики электроэнергии в подъезде. Мама пошла написала заявление, в течение недели пришли перепрограммировали, вот с лета платим по двум тарифам. Экономия хорошая есть за счет того, что бойлер только ночью включаем.
Дівчата, хто встановлював такий лічильник недавно?
Мы ничего не покупали. У нас стоит электронный счетчик уже несколько лет. Точно не знаю когда их меняли. Наши счетчики электроэнергии в подъезде. Мама пошла написала заявление, в течение недели пришли перепрограммировали, вот с лета платим по двум тарифам. Экономия хорошая есть за счет того, что бойлер только ночью включаем.
Все вірно, але лише в тому випадку, якщо у Вас стояв такий лічильник, який можна програмувати. В мене не можливо було так зробити. Чи підлягає лічильник, той що встановлений, програмуванню можна дізнатися в обленерго.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Все залежить як ти будеш користуватися
Мені вигідно) стала платити вдвічі менше. Водонагрівачем та пральною машиною, користуюся по нічному тарифу.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Так окупиться не так швидко, але це розумне споживання
markkiza,у нас электроотопление. Счетчик окупился за сезон. Октябрь и апрель протапливаем ночью. Лнем включаем. Стирка только ночью. Мультиварка часто ночью варю бульон или кашу. По потреблению. В летний период(без отопления) 75 %день/25%ночь. Зима когда отопление полностью 50/50. Октябрь/апрель 80% ночь за счет отопления.