Предлагаю собрать натуральную Арахисовую и Кунжутную пасты!
Важно:
обращаю ваше внимание, что паста объёмом 100, 180г в пластике приходит без фольги под крышкой; объёмом 450 г с фольгой! Весь товар мне приходит напрямую от производителя и перед расфасовкой я его проверяю!
Новинка Кунжутная паста, кунжутная с медом (по последней по отзывам производителя - просто бомба) [/color]
Оскільки в складі тахини переважають залізо і фосфор, вона буде дуже корисна до вживання людям, які займаються очищенням нирок. Крім цього, ці складові разом з кальцієм впливають на розвиток і зміцнення кісткової тканини, зубів. Кунжутна паста також містить омега-3 і омега-6 — ті самі компоненти, які життєво необхідні організму, але самостійно він їх не виробляє. У 100 г продукту міститься 26% добової норми цих жирів.
Тахіні включає до свого складу і такі важливі елементи, як тіамін і вітамін В1, які сприятливо впливають на органи стравоходу, серце і центральну нервову систему. Крім всіх сприятливих властивостей, позначаються на здоров’ї, паста є відмінним косметичним засобом, який використовують для позбавлення від вугрів, а також зміцнення волосся.
Арахісова паста – це поживний, 100% натуральний продукт для дітей та дорослих, який містить залізо, калій, кальцій, магній, натрій , фосфор та вітаміни: B1, B2, E, PP. Смакує окремо та в поєднанні з вашими улюбленими продуктами. Насолоджуйтесь.
Мой отзыв: Брала на пробу с медом и чёрным шоколадом. Попробовали пока только с медом: запах впечатлил, очень ароматная , текстура довольно густая, а вкус - просто покорил, я - довольна Надеюсь вам всем тоже понравится! Приятного аппетита!
З білим шоколадом - до класичної арахісової пасти додано ніжний, солодкий білий шоколад.
З чорним шоколадом - гіркий чорний шоколад з натуральною арахісовою пастою.
З медом - натуральний мед в поєднанні з арахісом створює неймовірно ніжний смак.
Кранч - з морською сіллю та шматочками арахісу
Про пасту:
Арахісова паста MANTECA – це натуральний енергетичний та поживний продукт, багатий на вітаміни та мінерали. Арахісова паста Manteca є джерелом вітамінів: В1, В2, А, Е, РР, D а також фолієвою кислотою, яка сприяє зростанню та оновленню клітин. Масло MANTECA насичене мікроелементами: залізо, магній, калій, кальцій, цинк, фосфор, йод та клітковиною. Корисний вплив нашого продукту важко переоцінити : зміцнює імунну систему, сприяє покращенню функціонування серця, печінки, нервової тканини, знижує ризик серцево-судинних захворювань та виникнення цукрового діабету, а також, як і всі горіхи, стимулює розумову діяльність!
Арахісова паста Manteca рекомендується як дітям так і старшим людям, як спортсменам так і для дієт!
Поживна цінність в 100 г продукту:
білки : 29.1 г, жири: 50.12 г, вуглеводи: 18.75 г, Са – 85.0 мг, Mg – 202.0 мг, В1- 0.5 мг, В2 – 0.12 мг, Е- 9 мг, РР – 14.1 мг, Fe – 6.0 мг, К – 732.0 мг, Na – 26,0 мг, Р – 390.0 мг Арахісова паста MANTECA відмінно поєднується з іншими продуктами, зокрема з десертами, джемами , медом, шоколадом, фруктами (особливо бананом) а також як складова інших страв з риби, м’яса, в млинцях, з вівсянкою та ін. Куштуйте арахісова паста MANTECA окремо та в поєднанні з вашими улюбленими продуктами) Експериментуйте та насолоджуйтесь)
Условия СП Минимальный заказ: более 1000,00грн Оплата: 100% предоплата на карту Приватбанка. Оплата после подтверждения наличия в течении 1-1,5 суток. Сроки доставки: 2-3 дня. Ставка СП: 15% (суммарный заказ одного заказчика округляю вверх до 1грн.) Раздачи: на Металлургов (Осипенковский, Фестивальная по договоренности) Возврат/обмен: нет
Сертификат качества
Ваши заказы:
Сбор, к цене+%сп
СП-1 1-2 ai_zaiceva (арахісова паста з КЕРОБОМ - 30грн.; арахісова паста Підсолена Кранч - 30грн.) 3 helena123 (арахісова паста КЛАСИЧНА - 30грн.) 4-5 Lyuko (арахісова паста з ЧОРНИМ ШОКОЛАДОМ - 30грн., арахісова паста з МЕДОМ- 30грн.) 6-7 pinkivy (паста с белым шоколадом 100г - 30грн. и с черным шоколадом 100г - 30грн. по 1шт) 8 Wiseblond (арахісова паста Підсолена Кранч - 30грн.) 9-10 SvetaТ (паста с мёдом за 35грн; паста класическая за 30грн) 11 munya29 ( классическая за 30 грн.) 12 BusyAlena (Арахісова паста КЛАСИЧНА 450 г, 85грн) 13-15 mery7 ( Арахісова паста з МЕДОМ 30 грн; Арахісова паста з ЧОРНИМ ШОКОЛАДОМ 30грн; Арахісова паста Підсолена Кранч 30грн) 16-21 ДашаD (Арахисовое паста Подсоленная Кранч 85 грн 2 банки Арахисовое паста с медом 85 грн 2 банки Арахисовое паста КЛАССИЧЕСКАЯ 85 грн 2 банки) 22 Ромашка 87 (Арахісова паста КЛАСИЧНА 30грн) 23 я
СП-2 Новый сбор: 1-2 kassiopeya (з медом, кранч- по 30,00грн) 3-4 kloto (с чёрным шоколадом, с медом по 45,00грн) 5-7 bony (кероб, Кранч, класична по 45,00грн по 1 шт) 8 Циферка (з чорним шоколадом за 85,00грн) 9-11 Zirina (мёд, чёрный, белый шоколад по 45,00грн) 12 OLenka89 (з чорним шоколадом 30,00грн) 13-15 Miss_Сutie (класична 45, кероб 30, Кранч 30) 16-17 SvetaТ (з чорним, бiлим шоколадом по 45,00грн) 18-20 Kukusya (з чорним шоколадом 85, білим 50, медом 50) 21-22 vesena (з чорним шоколадом 30*2) 23-24 vikitoria (класична, з медом по 45)
СП-3 Собираем
1 Ромашка87 (с чёрным шоколадом за 85,00) 2 Юлия15 (мёд 50,00) 3-4 nata6enqa (чёрный шоколад 30, классика 50) 5-6 Ежик31 (бел, чёрный шоколад по 30) 7-9 Элен (Кранч, класична по 85; кероб 45) 10-11 Оксана7777 (бел шок., мёд по 30) 12-17 OLGA18 (все 6 видов) 18-19 veronnika23 (кероб, Кранч по 30) 20-23 Leka (кероб, мёд, черн., бел шоколад по 30) 24-25 Ромашка87 (черн.шоколад по 30) 26-27 Pro ( мёд 85, 45) 28 я (кранч 85) 29 yanchik77 (черн шок 85)
СП 10 1. galina1 (Aрахісова паста класична Вага 350г Тара Харчовий пластик 90 грн)
2. Ваши Отзывы
от ai_zaiceva Брала пасту "Кранч". Мне понравилась, по текстуре она густоватая, очень ароматная, в меру солёная. Ну понятно, что вкус у нее арахисовый, кусочки арахиса не сильно крупные и не очень твёрдые. Как перекус с хлебцом
от ДашаD за пасту Кранч (с солью) мне эта паста больше всего понравилась и орешки внутри насоящие-крупно подробленые есть
OLGA18 писал(а):
спасибо за "вкусное" СП. Заказываю уже второй раз, очень детям понравилась паста с черным шоколадом. Буду участвовать еще.
Tu-sia спасибо за СП и обожаемую нами арахисовую пасту. Пробовала разных производителей, эта одна из лучших. Пока открыла только свой любимый вариант - Арахісова паста підсолена, Кранч Ощущается, что сделана из натуральных свежих орехов, терпкость, соль, все супер
Лерико спасибо за пасту, очень вкусная брала классическую, с ягодами и с белым шоколадом попробовала классическую и с ягодами пока: по вкусу разницы никакой, ягоды в пасте особо не чувствуются очень вкусно с песочным печеньем.
Будут желающие?
_______________________________ Очень люблю свою семью...
Последний раз редактировалось Тонья 18 май 2021 09:26, всего редактировалось 293 раз(а).
guerre, добрый протеиновая идет только 500г в пластике 130+%
Эту информацию на сайте я видела. Я спрашиваю о соотношении калорий, белков, жиров и углеводов в этой пасте. В описании ни к одной пасте, которая меня заинтересовала, этого не увидела.