Адміністрація Запорізького жіночого форуму запускає проект хорошого настрою! Ідея проста і полягає в тому, що напередодні Нового року кожен з Вас може приміряти на себе роль Санти та подарувати частинку свята випадковій людині. А також отримати частинку свята у відповідь! Ми збираємося не з бажання безкоштовно отримати подарунок, ми вчимося дарувати. Дарувати не тільки подарунки, а й гарний настрій, причому абсолютно не знайомим нам людям. Отже, Таємного Санту в кожен дім!
Як взяти участь в обміні?
1. В обміні можуть брати участь усі користувачі, що зареєстровані не пізніше ніж за 3 місяцi до початку обміну, написали 300 повідомлень і не перебувають в групі порушників, в тому числі і модератори. 2. Для того, щоб взяти участь в обміні Вам необхідно заповнити наступну форму: Тисни! 3. По закінченню терміну подачі заявок випадковим чином визначаються адресати, кожен учасник отримує свого адресата у приватному повідомленні. 4. Після отримання адресату форумчанка на власний розсуд обирає подарунок. Враховуючи наступні умови: - вартість подарунку у межах 120-150 грн, але не вища зазначеної суми; - обов'язковий елемент: МИШКА - символ нового року, може бути як основним подарунком, так і невеличким доповненням; - обмін АНОНІМНИЙ, тож відправники стануть відомі лише тоді, коли кожен отримає свій подарунок (не виказуйте себе в темі, не підписуйте коробки, передавайте подарунки через інших людей ). 5. Подарунок можна відправити поштою, вручити особисто або доставити будь-яким іншим способом. Витрати на доставку оплачує відправник. 6. Звіт (бажано з фото, але можна без нього) є обов'язковою умовою участі і виступає доказом виконання учасником умов обміну. 7. Ведучий має право відхилити заявку, якщо раніше користувач був ініціатором/учасником конфліктів, що виникали при проведенні проектів та конкурсів на ЗЖФ, а також якщо в процесі участі проявив себе, як безвідповідальний учасник, недбало виконуючий свої обов'язки. 8. Будь ласка, подаючи заявку, оцінюйте своє бажання і вільний час для участі в обміні. Пам'ятайте, що ваш адресат буде дуже чекати на ваш сюрприз! Підійдіть до участі відповідально!
Календар: 16 листопада - анонс 16 - 29 листопада - прийом заявок 1 грудня - розсилка адресатів всім учасникам 2 - 17 грудня - обмін подарунками
Адресати визначені! Новорічні сюрпризи слід відправити у період з 2.12 до 17.12.2019 Після відправлення подарунку, обов'язково заповніть форму: тисни:) Після отримання, напишіть декілька слів про подарунок у темі Бажаю гарних вражень від участі в таємному обміні радістю! І нехай розпочнеться свято!!!
Любі дівчатка! Я вітаю Вас із закінченням нашого святкового і казкового обміну. Сподіваюсь, усі Ви були задоволені, щасливі, вражені, знову відчули себе дітьми. Я також щиро вітаю кожну з Вас зі святами, щиро бажаю найкращого – кожному свого, справжнього, особистого, найдорожчого. Нехай Бог береже Вас та Ваші сім’ї. Нехай дива, великі і малесенькі, трапляються, а мрії збуваються! Обіймаю. І як сказала одна дівчина в минулому обміні (в цьому, нажаль, вона не брала участі) – Ваша Мати всіх Сант.
Tu-sia, який теплий відгук вийшов Думаю, твоїй Санті дуже приємно.
Сподіваюся, тобі було таки дійсно приємно від того, що я була така рада? Я, звісно, здогадувалася, але все одно не була впевнена в тому, хто моя Санта Ти найкраща! І як ведуча, і як конспіратор, і як обдаровувач))) Дякую за проект, за найтепліші емоції, я дуже рада, що таки наважилася цього року на участь Піду повивчаю список далі)))
Tu-sia, Звісно. Якщо ти пошукаєш мої повідомлення на початку, я писала, що дуже рада своєму адресату А після твого відгуку розтанула остаточно. Дякую за добрі слова.
До речі, як тобі сподобався попкорн?)) Я заради нього їхала через усе місто. Бо може він і є ще де-небудь, але я зустріла його лише в Планета кіно (Блокбастер), а мені до неї 1,5 години в одну сторону.
Nochenyka, спасибо за праздник каждому из нас!!! И хотела сказать что ни одно из чудес не из ярмарки так совпало что я заранее думала, что хотела бы точно положить. И заказывала игрушки))) индивидуально подбирала часть уже после:) А оказалось, что подобное было на витрине Но я очень рада что все понравилось единственное, у меня осталась ещё закладка, так что жди уже не секретное письмо
_______________________________ Я не хочу быть слишком самостоятельной. Я хочу, чтобы мужчина прибивал мне полочки, открывал банки и укрывал ночью одеялком <З
Miss_Сutie, дякую, моя не секретна снігуронька До речі, шампусік вже вчора під ялинкою продегустувався. Я так сміялась, не передати. З цієї лялечки пляшечки.
До речі, як тобі сподобався попкорн?)) Я заради нього їхала через усе місто. Бо може він і є ще де-небудь, але я зустріла його лише в Планета кіно (Блокбастер), а мені до неї 1,5 години в одну сторону.
Ого, оце ти собі вигадала пригоду. Чесно скажу, я попкорн не дуже розпробувала))) смачно, і судячи з того, як діти його швидко змели - дуже смачно
Nochenyka,спасибо за организацию такого замечательного обмена. Действительно возвращаешся в детство, хочется верить в чудеса, несмотря на бешеный темп жизни. Действительно получать подарки это приятно, но вот выбирать, планировать как вручить его намного круче. Эмоции переполняют. Спасибо еще раз огромнейшее