панночка, даже не представляю как это когда муж учит как ездить и хАрАшо совсем не мой случай. Но думаю если бы учил он, то точно так же и было бы как у большинства. Вот если честно то ни разу не слышала чтобы муж спокойно научил жену ездить на машине
Разок я рассказал мужу о том как где-то протупила в пути, так вычитывал меня часов -надцать.
Я сама себе цькую за помилки тааак, Шо і іншим не треба нічого казати
Мені так важко зараз даються поїздки в центрі міста , це капець...люди ,автівки, маршрутки, і вони всі якось хаотично рухаються . а паркування я у вівторок припаркувалася , а виїхати не могла , хвилин 10 туди—сюди , і сиділа думала як мля звідти виїхати
а паркування я у вівторок припаркувалася , а виїхати не могла , хвилин 10 туди—сюди , і сиділа думала як мля звідти виїхати
но выехала же) все приходит с опытом
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
Разок я рассказал мужу о том как где-то протупила в пути, так вычитывал меня часов -надцать.
Я сама себе цькую за помилки тааак, Шо і іншим не треба нічого казати
Мені так важко зараз даються поїздки в центрі міста , це капець...люди ,автівки, маршрутки, і вони всі якось хаотично рухаються . а паркування я у вівторок припаркувалася , а виїхати не могла , хвилин 10 туди—сюди , і сиділа думала як мля звідти виїхати
ой не кажіть, якось я півгодини вдома проридала, бо затор створила на перехресті((( на пару хвилин, але було дуже соромно.
Mama-Sofa, а чому затор створили? Не могли обрати момент щоб повернути ? Мені періодично сигналять щоб я швидше рухалась , але я на то не ведусь , подумки кажу « дуже спішиш, обїдеш» , бо я не можу різко стартанути і проскочити, бо об’єктивно не знаю встигну проскочити чи ні Взагалі у нас водії якісь нервові , людей дуже муля що хтось(я) їде зі швидкістю 50 км по місту
anuki, Т-образне перехрестя, з правого боку запаркований евакуатор на ширину усієї правої полоси, я виїхала за машиною і не встигла об'їхати, то позад мене вже їхали авто, назад теж не змогла повернути. Ну якось ми розминулись із зустрічним рухом)))) тільки рада була, що вже паніка вдома нагнала, а на місці відразу думала, як вибиратись звідти
Silenta, аналогично или когда в горку трогаешься, а сзади сигналят - иди нафиг, ты хочешь чтоб я тебе приехала в лобовое?)))) или чтоб уехала от тебя подальше)))
Mama-Sofa, а я вчера трогалась в горку на светофоре, совершая левый поворот и заглохла Паники уже меньше было чем раньше. Тормоз, аварийка, завелась - поехала
_______________________________ Маникюр... Педикюр... Макияж... Эпиляция... Эхххх.. А в детстве — завяжешь бантик и красавица...
Когда женщины становятся умнее, мужчины называют их расчетливыми. А когда их расчеты оказываются точнее, чем мужские, - стервами....
У мене було весело і цікаво , коли таксист зупинився на полосі, а це під гірку і активний рух, об’їхати його я б не змогла, включила аварійку і стояла чекала поки люди сядуть у те кляте таксі
Оце мене нервує коли їдеш по проспекту , загалом 3 полоси, на третій припарковані авто , так вони на другій зупиняються садять/ висаджують пасажирів
панночка,у" нужно убирать, это как тряпка не то слово. Без нее и таких нервных сзади нет я тут на кольце при выезде из Запорожья заглохла, по тех.причинам, так никто и не сигналил, а была бы у* так все кому не лень
Ні , я без всього , але міркую повісити знак «70» . Воно таке 50/50 , інколи я бачу у і 70 і така... так , треба бути дуже уважною, бо хто зна що від того водія можна чекати він же як я , « непредсказуемый» . Але при цьому я не раз бачила як автівки з ушками спеціально підрізали, хто зна навіщо.
Може і так, бо мене маршрутчики взагалі не чіпають , якось все нормально . Мене втомлюють шашки на дорозі , я реально не розуміла про що люди говорили, тільки зараз до мене дійшло Шо воно таке Що дійсно потрібно увесь час рисачити з полоси на полосу , інакше будеш їхати дуже довго , або треба валити з проспект
Приветики, сейчас предстоит и мне садится за руль. даже не знаю как себя осилить. Хотя и удостоверению 9 лет... Вот всё ругаю себя за то что сразу не садилась, ди и родители не давали машину, а вот теперь своих уже 2 сменили. берём третью, но думаю, что автомат лучше, проще как то, девочки, ну как справится с волнением? или на автомате проще будет?
Jinji, однозначно будет проще! (есть с чем сравнить))) старайтесь ездить по знакомому маршруту для начала, постепенно расширяя границы. Все когда то учились. Уверенность постепенно обязательно придет