Сегодня ездили в этот зоопарк. Нам очень понравилось, провели там три часа, пообедали там, очень вкусно. Животные ухоженные, зоопарк чистый, хозяева и персонал приветливый. Цены взрослый 140, детский 100, комплексный обед 100.
Откуда: Здесь сбываются мечты,здесь прекрасная природа,Здесь счастливы люди-мы,Здесь закат в любое время год
kisscool,чесно - не питала про звичайні ціни. я все розумію, святкова програма. але за родину більше тисячі викласти ми не захотіли. тим паче прямо в селі авто зламалось. тому погодували капустою баранчика за воротами, помацали трактор і поїхали на аварійці додому)
Это у них на Масленицу такие цены. Там была запланирована развлекательная программа с мастер-классами, хороводами и пр. Обычная цена была намного меньше. Хоть для семьи из четырёх человек тоже ощутима
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
На их сайте нашла Стоимость посещения усадьбы АКВАЗОО c 01.04.2019 : - Детям до 3х лет - бесплатно - Детям старше 3х лет - 140грн./чел. - Взрослые - 160грн./чел.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Когда мы были, то нам предлагали обед, приготовленный там же. Первое, второе, салат и компот. Мы не кушали, но те, кто но, говорят, что вкусно
А тепер і мій справедливий відгук! Забронювали Аквазоо для проведення випускного ще у березні, за два тижні в батьків нашого класу виникло багато питань. Почали дзвонити та питати, уточнювати і т.д. Адмістратор сказала що в нас дуже багато питань, тому вона нам відмовляє в обслуговуванні, та повернула мамам організаторам залог та відмовила у проведенні заходу за 10!!! днів до заходу. Як це розуміти? Далі номери заблокувала, нічого не поясняючи. Інша мама передзвонила те перебронювала на іншу дату. І наші діти таки попали у цей "чудовий" зоокуточок!!! Спершу опишу мінуси 1. Ціна 500 за дорослого, 450 за дитину з обідом та майстеркласами. Це ну дуже дорого за те що там пропонують! 2. Обід - це жах!!! Діти, а їх було 16 - навіть не торкнулися того супу, бо він був такий солоний, що не можна навіть взяти до рота! Пюре - це взагалі невнятне зелене щось, мікро куряча відбівна - розміров 5см на 5 см, та ложка капусти порубаної так що напевно то готували для корови або кози, з додванням оцету! Такого "смачного" обіду я не їла ще з часів піонерських таборів 90х років. ГИДОТА!!! та ще і за 150 грн, від якої ніяк не можна відмовитись. Перед нами була группа, цей обід в них теж пішов увесь на смітник. Ще до початку адмістратор заповняла що це такий обід бо дітям буде погано від фрі та нагетсів на жарюці. Але я думаю що вних просто немає повара щоб задовольнити такі потреби - легше наварити полови та втюхати. 3. Майстерклас - лялька з сіна. Тьотя - прийшла змотала щось, та десь побігла, діти так нічого не зрозуміли побросали все та пішли бігати. 4. Дорослим там робити взагалі нічого!! Хіба що хтось не бачив курей або кози. Плюси 1. Діти побігали, потискали кролів та курей. 2. Доїння кози теж сподобалось дітям. 3.Чисто, підметено. 4. за додаткові 50 грн дають ведро наїдків - яблука, бублікі, хліб, буряк - можна погодувати тварин. Ітог цього заходу такий. Якщо ви не бачили курей, або інших домашніх тварин - звичайно можна заплатити по 500 грн та подивитися, але я вважаю що це забагато за таке. Дітям сподобалось, але якщо спитати чи підуть ще - відповідь однозначна - Ні. Чому?? Моя дитина відповіла що було нудно і якщо б не було компанії однолітків/однокласників - взагалі там нічого робити. Тобто якщо просто брати вхідні квитки то це 250 за дорослого та 200 за дитину.Якщо у вас двое дітей то 1000 грн - подивитися десь приблизно годину на курей - то такЕ, дуже "на любітЄля"!