Lyosya, поздравляю - и с рождением очаровательного цветочка, и с такими позитивными родами. Такой светлый и добрый рассказ, побольше бы и почаще такие читать о родах и здесь, в Украине.
Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Я нарешті дібралася написати тобі вдячність за те, що не прлінувалась і поділилась своєю історією. Так позитивно пройшли пологи, що й собі закортіло! Нехай твоя квіточка росте і квітне батькам на радість! Я вже другий день з посмішкою на обличчі дякуючи тобі ходжу!
Alisija,я писала 5 місяців і мені так приємно,що мій великий твір читають!В Іспанії народжувати одне задоволення,я від усіх чую,що пологи пройшли дуже добре і що лікарі тут відмінні. Але навіть якщо я була б в Україні-це мені б не завадило наважитись на ще одного малючка Найважливіші спогади-це зустріч з новим життям