Нарешті і у нашому місті відкрилася перша фірмова крамниця Roshen. Особисто я чекала на ввідкриття, бо дуже хочеться спробувати їхні мусові торти Ціни нижчі ніж у інших магазинах, є багато акцій. Вже спробувала еклери та заварні тістечка, досить смачно. Хочу спробувати всі тістечка на вагу. Ну і сервіс на належному рівні, дівчата молодці. Давайте ділитися враженнями і рекомендаціями Працює магазин з 8 до 21, що дуже зручно.
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
Ну я не особо по магазинам хожу, но АТБ, Варус, Сильпо и все мелкие продуктовые возле дома спокойно захожу без "намордника", аптеки так же. В Рошен вот первый не пустили.
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
Муж вчера купил в Рошен апельсиновый торт. Это любовь с первого кусочка. Очень вкусный Сверху мармелад с цедрой, потом мусс (но не такой тяжелый, как в бананово-шоколадном, больше на птичье молоко похож), под ним немножко пропитанного бисквита, и в самом низу тонкий песочный коржик.
По мне так тортики там не стоят своих денег Вишня в шоколаде - вкусно, но не на 400 грн/кг В кофейне за эти деньги можно купить половинку тортика, который в сто раз вкуснее