Книжковий клуб ЗЖФ - читаємо та обговорюємо книги разом!
Коло триває до 30.06.2020
Правила Клуба
1. Щоб взяти участь у Клубі, треба до 29.03.2020 включно запропонувати у темі дві книги для спільного читання. 2. Не будуть приниматися книги, які раніше обговорювалися в Книжковому Клубі. 3. З усіх книг складається єдиний список. 4. Вибір книг буде проходити в два етапи. На першому етапі усі учасники голосують за п'ять книг. Підрахунком голосів обираємо три книги для читання. Ті, хто напише відгуки на дві з трьох прочитаних книг, приймає участь у виборі ще двох книг для подальшого читання. 5. Користувачі, які не приймали участі у виборі книг, до голосування не допускаються, але можуть приєднатися до обговорення обраних книг, якщо прочитали їх. 6. Після читання книги в окремій темі, яку строрює ведуча, починається обговорення. 7. Долучитися до Клубу можуть усі зареєстровані користувачі, які написали не меньш 10 повідомлень на форумі. 8. Усі учасники, які напишуть відгуки мінімум до чотирьох прочитаних в цьому сезоні книг, нагороджуються медалями ЗЖФ.
sunnyshiny, Во-во, я тоже под конец так пригрузилась уже этими переживаниями и экивоками, прям пинками себя читать заставляла Теперь пинаю себя на отзыв
А мне наоборот после половины стало вообще интересно, иногда прям затягивает..но хочется, конечно, окончания..А эти женсчины и страсти просто нескончаемы..
Я уже начала "Гроздья гнева", она самая тяжелая из всех, сложно читается
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..
Блин, а я застряла на Медвежьем углу. И не потому, что он плохо мне идет, а потому, что мой мелкий стал спать один сон днем . Хотя эта книга у Бакмана мне нравится меньше, чем его предыдущие мною прочитанные (Бабушка, Бритт-Мари или Уве).
Rene,а я только скачала его с Флибусты, и мельком отзыв один увидела, почти слово в слово) Что после 3х книг, разочарование. Я дочитала Маркеса завтра, надеюсь, напишу отзыв, думаю будет самый мой длинный за все мои сезоны
А що, хтось її прочитав? Тему протягом дня буде відкрито Зараз підрахую, скільки учасників написали по два відгуки, чи готові ми обирати книги книгу на червень
-- 27 май 2020 07:57 --
Шість учасників, меньше половини, написали по два відгуки. Чекаю на ваші думки, чи обираємо ще книги для читання?