Книжковий клуб ЗЖФ - читаємо та обговорюємо книги разом!
Коло триває до 30.06.2020
Правила Клуба
1. Щоб взяти участь у Клубі, треба до 29.03.2020 включно запропонувати у темі дві книги для спільного читання. 2. Не будуть приниматися книги, які раніше обговорювалися в Книжковому Клубі. 3. З усіх книг складається єдиний список. 4. Вибір книг буде проходити в два етапи. На першому етапі усі учасники голосують за п'ять книг. Підрахунком голосів обираємо три книги для читання. Ті, хто напише відгуки на дві з трьох прочитаних книг, приймає участь у виборі ще двох книг для подальшого читання. 5. Користувачі, які не приймали участі у виборі книг, до голосування не допускаються, але можуть приєднатися до обговорення обраних книг, якщо прочитали їх. 6. Після читання книги в окремій темі, яку строрює ведуча, починається обговорення. 7. Долучитися до Клубу можуть усі зареєстровані користувачі, які написали не меньш 10 повідомлень на форумі. 8. Усі учасники, які напишуть відгуки мінімум до чотирьох прочитаних в цьому сезоні книг, нагороджуються медалями ЗЖФ.
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..
Я на Зулейху никак не настроюсь, уже вторую книгу читаю, чтобы отойти морально после Гроздьев гнева, но почитать ее намерена обязательно. С удовольствием бы встретилась с вами, девочки, но увезла мелкого к дедушке в село до сентября (с собой в комплекте, есс-но) Давайте потом еще и осенью закрепим мотивацию
Прочитала Зулейху, пару дней ходила в раздрызге . Ну и книги у нас этот раз, никаких нервов не хватит. Но Гроздья гнева по прежнему для меня самая сильная книга сезона