И у нас уже все готово, как же я люблю эти предновогодние традиции, напечь пряников под винишко , разукрасить их , сын всегда с азартом красил каких то орков шаленых , а в этом году вдруг затесался лось с сердечком в его исполнении
Зробили. Дитина у захваті хоча глазурь мені лінь робити. Але він сам їх «вирізав» то навіть їв не дивлячись, що вони не шоколадні
За основу взяла рецепт з першої сторінки. АЛЕ! Меду у мене не було, налила кленового сиропу. Не міряла скільки там його. Цукру у мене було лише грам 80 замість кориці суміш для пампкін лате (кориця там в принципі є), імбирю кинула за рецептом, перцю пару разів мололкою лише прокрутила. Муки 400 грам (цукру ж менше) але зменшити соду не здогадалася, то я її смак відчуваю. Чоловік сказав, що не чує Але вперше вийшло печиво, що тримає форму Смачно!
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Девочки, они у вас мягкие получаются? У меня почти сразу твердеют, мне норм, а ребенок откусить не может)
У нас мягкие, но мы их раскатываем не тонкими, в сыром виде толщиной около 0,5см, если делать тонкими, то получаются хрустящими, помню как-то писали как размягчить пряники: положить в пакет дольку яблока и пряник, пакет завязать, и пряник станет мягким