Семья: чоловік і синочки
Детки: Тарасик і Ромчик
Доброго дня! В моєї подружки склалася така ситуація. Передаю з її слів, тому без подробиць, але якщо потрібно - я дізнаюсь. Вона безробітна. Коли вона лежала на збереженні, то їй нарахували допологові гроші. Ясна річ, вона їх зняла давно і витратила (близько 3000). Тепер, коли вже дитині місяць, їй дзвонять із собесу і кажуть, що в центрі зайнятості помилились і нарахували їй більше, ніж потрібно, і тепер вона їм винна близько 800 грн. Що їй робити. Цих грошей в неї нема, та якби і були, ця помилка сталась не з її провини, вона не вчинила шахрайства тощо. Дякую!
Coolbabka, вважаю, що ніяких дій вашій подрузі вчиняти не потрібно. якщо центр помилився, то нехай тепер в судовому порядку спробує стягнути ці кошти, навіть якщо буде винесено рішення на користь центру, то зважаючи на відсутність доходів, стягнення буде вібдуватися на один місяць. це дійсно, як ви пишите, це не її провина, тому я б не радила самостійно добровільно повертати ці кошти. тільки по рішенню суду.
_______________________________ С уважением, Анна
Жизнь не измеряется числом вздохов, которые мы сделали: она измеряется числом моментов, когда у нас перехватило дыхание
Вы можете начинать темы Вы можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения