До пения тоже так думала, не думаю что у него такой голос. Буряк - вариант был Иван Нави, прочитала комменты, 23 числа др у Кадная. Циклоп тоже думаю Андраде, пела вроде без акцента
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Cattleia, яким боком вона може бути спонсором каналу? Ну, таке. На «Україні» навіть її фільми не показують, вона зазвичай для СТБ знімає (можу плутати).
А її промову уважно слухала і такого не почула. Передивилась фрагмент спеціально, цитую
Цитата:
Это круто, что шоу состоялось именно на том канале, который приложил все усилия и финансовые, и творческие.
Я думаю, що тут якраз йдеться про те, що канали довго змагались за право здобути ліцензію на «Маску», йшла запекла бороться між плюсами і Україною, а потім плюси злились і викупили інший формат та зачудили отой Маскарад.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
А мені голос здався молодим. Малий плюнув після другої підряд російськомовної пісні і пішов в свій ютубчик втикать. А я печиво пекла і відходила час від часу, підказки Мольфара не бачила і оце на ютубі глянути пішла разом з Байрак промовою)
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко