Осінь - гарна пора для нових починань! Долучайтеся до спільного читання та обговорення книг!
Коло триває до 27.12.2021
Правила Клуба
1. Щоб взяти участь у Клубі, треба до 01.09.2021 включно запропонувати у темі дві книги для спільного читання. 2. Не будуть приниматися книги, які раніше обговорювалися в Книжковому Клубі. 3. З усіх книг складається єдиний список. 4. Вибір книг буде проходити в два етапи. На першому етапі усі учасники голосують за п'ять книг. Підрахунком голосів обираємо три книги для читання. Ті, хто напише відгуки на дві з трьох прочитаних книг, приймає участь у виборі ще двох книг для подальшого читання. 5. Користувачі, які не приймали участі у виборі книг, до голосування не допускаються, але можуть приєднатися до обговорення обраних книг, якщо прочитали їх. 6. Після читання книги в окремій темі, яку строрює ведуча, починається обговорення. 7. Долучитися до Клубу можуть усі зареєстровані користувачі, які написали не меньш 10 повідомлень на форумі. 8. Усі учасники, які напишуть відгуки мінімум до чотирьох прочитаних в цьому сезоні книг, нагороджуються медалями ЗЖФ.
Dijona, Кінг без ужастіків? Буде, це було в анотації
Цитата:
Тихий уклад жизни маленького городка в Аппалачах нарушается необъяснимым явлением: женщины одна за другой впадают в странный сон, покрываясь тончайшими коконами. Тот, кто пытается их разорвать, пробуждает спящих – и сталкивается с нечеловеческой яростью и жестокостью…
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Подошла к третей книге, надеюсь там не будет крови и ужастиков.
У Стивена без крови . Не надейтесь. я начала.
Кира писал(а):
Dijona, Кінг без ужастіків? Буде, це було в анотації
Цитата:
Тихий уклад жизни маленького городка в Аппалачах нарушается необъяснимым явлением: женщины одна за другой впадают в странный сон, покрываясь тончайшими коконами. Тот, кто пытается их разорвать, пробуждает спящих – и сталкивается с нечеловеческой яростью и жестокостью…
ООО нет)) Никогда не читала Кинга из-за этого(( Попробую))
Я прям горжусь собой 23:55 и я окончила читать Балтиморов точно по графику. На самом деле, стыдно признаться, но я не читала художественную литературу после предыдущего КК. Да я и там не дочитала Медвежий угол, и как-то меня заклинило.Никогда у меня не было таких перерывов в чтении. Балтиморов зашли легко, надо быстрее отзыв написать А Бакман слегка настораживает..