Осінь - гарна пора для нових починань! Долучайтеся до спільного читання та обговорення книг!
Коло триває до 27.12.2021
Правила Клуба
1. Щоб взяти участь у Клубі, треба до 01.09.2021 включно запропонувати у темі дві книги для спільного читання. 2. Не будуть приниматися книги, які раніше обговорювалися в Книжковому Клубі. 3. З усіх книг складається єдиний список. 4. Вибір книг буде проходити в два етапи. На першому етапі усі учасники голосують за п'ять книг. Підрахунком голосів обираємо три книги для читання. Ті, хто напише відгуки на дві з трьох прочитаних книг, приймає участь у виборі ще двох книг для подальшого читання. 5. Користувачі, які не приймали участі у виборі книг, до голосування не допускаються, але можуть приєднатися до обговорення обраних книг, якщо прочитали їх. 6. Після читання книги в окремій темі, яку строрює ведуча, починається обговорення. 7. Долучитися до Клубу можуть усі зареєстровані користувачі, які написали не меньш 10 повідомлень на форумі. 8. Усі учасники, які напишуть відгуки мінімум до чотирьох прочитаних в цьому сезоні книг, нагороджуються медалями ЗЖФ.
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
Fyshe4ka,меня абсолютно не пугает) просто иногда дефицит времени на чтение(
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
Я на прошлой неделе только дочитала Тревожных людей, последние 20 страниц растянулись на неделю . Если книга Балтиморов меня не особо впечатлила, то что говорить об этом произведении.... Хотела уже бросать КК, так как вообще времени не хватает сейчас, но всё таки попробую начать Кинга. Смотрю, что многим зашёл, а я иак давно хотела его прочесть Может на прогулках с коляской смогу зачитаться
Я читаю Кингов, по графику не успею, не смотря на то, что читать очень интересно)
Девочки, в теме "Спящие красавицы" не смогла поставить оценку книге. Там нету раздела "Оценить книгу", это только у меня так?
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..