Осінь - гарна пора для нових починань! Долучайтеся до спільного читання та обговорення книг!
Коло триває до 27.12.2021
Правила Клуба
1. Щоб взяти участь у Клубі, треба до 01.09.2021 включно запропонувати у темі дві книги для спільного читання. 2. Не будуть приниматися книги, які раніше обговорювалися в Книжковому Клубі. 3. З усіх книг складається єдиний список. 4. Вибір книг буде проходити в два етапи. На першому етапі усі учасники голосують за п'ять книг. Підрахунком голосів обираємо три книги для читання. Ті, хто напише відгуки на дві з трьох прочитаних книг, приймає участь у виборі ще двох книг для подальшого читання. 5. Користувачі, які не приймали участі у виборі книг, до голосування не допускаються, але можуть приєднатися до обговорення обраних книг, якщо прочитали їх. 6. Після читання книги в окремій темі, яку строрює ведуча, починається обговорення. 7. Долучитися до Клубу можуть усі зареєстровані користувачі, які написали не меньш 10 повідомлень на форумі. 8. Усі учасники, які напишуть відгуки мінімум до чотирьох прочитаних в цьому сезоні книг, нагороджуються медалями ЗЖФ.
Я начала читать Авиатор перед праздниками, и новогоднее настроение пропало, когда главный герой со своей Анастасией первый раз в больнице встретился после разлуки. поэтому отложила читать, продолжу после праздников. А так понравилась книга.
Я все дочитала, но отзыв на "Темный источник" никак не пишется, не зашла мне эта книга
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..
ЯВА, я прочитала твій відгук про Авіатора і тепер мені мій не пишеться)
Почему??? Я его еще раз перечитала и он мне кажется таким сумбурным и скомканным, сложно бывает передать свои ощущения.
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
Усіх вітаю із закінченням сезону! За підсумками медалі отримують учасники, які написали мінімум чотири відгуки, а це: Кира Alisija Fyshe4ka Витусик ЯВА YourLamour Усім дякую за компанію та пропоную відсвяткувати цю визначну подію у реалі! Давайте зустрінемося
Я тоже почти двоечница, гнала-гнала себя последний отзыв написать, но так не шмогла А отпраздновать сильно гнать не надо, тут я и так согласная (только в ближайшие выходные не смогу, буду не в городе)