Жури должно оценивать песню и вокальные данные, а не кто кому на войне помог. Я понимаю это так. Поляки спели так себе... поэтому и оценки такие. Не люблю Евровидение именно потому что конкурс вкрай заполитизирован. Принципиально лет 15 уже не смотрю.
Жури должно оценивать песню и вокальные данные, а не кто кому на войне помог.
Саме так. На те воно і професійне жюрі. Я розумію, що українці вдячні полякам, але ми це голосуванням підтвердили, а жюрі оцінювало на власний розсуд. Мені поляк сподобався, але я б теж не поставила йому 12 балів)
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
тільки інші країни так зовсім не думають звісно це політичний конкурс, тут ніхто и не магався доказати зворотнє. І вибір переможця, який рік поспіль, зовсім не загадка - підтримують того, кому потрібна ця підтримка.
Я бы Польше тоже дала 0. Ни песня, ни исполнение не нравятся. Глупо, что жюри решило оправдываться и выдумывать историю про незнание правил.
Недавно пересматривала Евровидение 2005 года, где была еще старая система голосования, по результатом Греция получила от Украины огромный кукиш. Что не помешало ей выиграть конкурс. Польше Украина тогда отдала 8 баллов в полуфинале. Все может быть, но мне мало верится, что эта песня могла действительно нравиться. Думаю, что если бы подобный номер был у Румынии, Молдовы или России, то у нас бы ее высмеяли.
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Cattleia,мені лише декілька пісень сподобалось, але більшість я не запам'ятала Хіба що Лорін, але далеко не її гіпнотична Ейфорія. Сьогодні теж хотіла подивитись, але після *тут матюкливе слово* надвечір тепер кортить тільки спати