Почитала от тему, щоб щось цікаве знайти... І не знайшла Для мене Дніпро - місто контрастів. Тут тобі дзеркальний бізнес-центр, а за ним - аварійний будинок і занедбані хащі. Дуже-дуже багато споруд, які, як на мене, можуть обвалитися у будь-який момент Набережна красива, але занедбана, роками її ніхто не доведе до ладу. Острів прикольний, хоча там далі церкви вже нема нічого значущого. Водоспад симпатичний Парк Глоби... Дівчат, ну справді, він не вартує того, щоб туди іти В іншій частині міста є парк Шевченка, там затишно восени. Поруч з ним музей АТО під відкритим небом, вивчала стенди з комом в горлі. Мені подобається центральна частина міста по Карла Маркса (нову назву забула) та Катеринославський бульвар ввечері та вночі. А як в сторону Парка Глоби йти, є вуличка з фонтанчиками танцюючими. Але то все фігня, коли є пекельні крильця KFC, обожнюю
LadyKetty, ну как бы и я того же мнения. При чем я там бываю не так часто и в каждый приезд я вижу, что изменилось в лучшую сторону. Огромный плюс это нет киосков бесконечных с пивом и бесплатный чистый туалет
Pussycat, да А с туалета я вообще ржала, потому что подумала, что меня смоет эта "центрифуга" И что самое главное, так это да, БЕСПЛАТНЫЙ! Я была впервые в Днепре Противоположный берег тоже понравился, хоть и была "мельком" и когда дождь собирался...
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
Pussycat, ну от якщо ти нечасто їздиш, то не можеш не помічати розбиті ліхтарі, вибиту бруківку, розмальовані стінки під огорожею і відсутність декількох секцій цієї самої огорожі. А ще вічно розмальований шар, покоцані сходи до нього і не працюючу підсвітку. Це лише навскидку те, що НЕ змінюється за останні років 8. Буваю там кілька разів на рік, лишень цьогоріч не була. Тому так -
Доповню, бо їздила наприкінці грудня 2022 Дуже багато будівництва, до набережної ледь вийшла через ті паркани та огорожі Центр міста:
Шкода, що не відреставрували, а навісили якихось ролетів та димарів
А це вже знущання. І над архітектурою міста, і над містянами. Мабуть будівля історична і її заборонено зносити. Реставрувати дорого, нехай сама завалиться, як раз місце для хмарочоса з'явиться
Місто контрастів
Таких будівель у Дніпрі ДУЖЕ багато. У самісінькому центрі. Вони роками стоять як є! Парки теж як були занедбаними, так і лишаються
Що приємно здивувало, так це сховища на набережній і, увага, безкоштовні туалети. У Дніпрі це диво