Дівчата прийшла до вас з таким питанням. Може у кого є чати в телеграмі чи вайбері де купують книги як в сп? Виріс син і я розумію що у нас нема чого читати, пішла до тих дівчат у кого раніше купувала а вони вже не працюють :( В мене є наша книжна фея, але можете є ще варіанти. Буду вдячна.
_______________________________ Я не хочу быть слишком самостоятельной. Я хочу, чтобы мужчина прибивал мне полочки, открывал банки и укрывал ночью одеялком <З
Vvikysikk,я сьогодні полазила по олх ціни там мені попались даже дорощі ніж в книгарні і тд
_______________________________ Я не хочу быть слишком самостоятельной. Я хочу, чтобы мужчина прибивал мне полочки, открывал банки и укрывал ночью одеялком <З
Також кожного місяця ходимо до бібліотеки, ще качаю на електронну книгу з флібуста боту. Купую на Якабу чи Видавництво старого лева. Та й олх бувають вигідні пропозиції, треба слідкувати.
_______________________________ Счастья много не бывает)))
дуже багато нових сучасних книжок прямо серіями у бібліо зп - сітка бібліотек сучасних. Я була в приємному шоці реально, ми вже стільки заощадили грошей
Дівчата прийшла до вас з таким питанням. Може у кого є чати в телеграмі чи вайбері де купують книги як в сп? Виріс син і я розумію що у нас нема чого читати, пішла до тих дівчат у кого раніше купувала а вони вже не працюють :( В мене є наша книжна фея, але можете є ще варіанти. Буду вдячна.
Сейчас во всех библиотеках просто шикарный выбор кник. Как для детей так и для взрослых. Мы тоже берем и читаем Девочки, где попало?? У нас на правом хорошо так жахнуло. Возле плотины