Адміністрація Запорізького жіночого форуму запускає проект хорошого настрою! Ідея проста і полягає в тому, що напередодні Нового року кожен з Вас може приміряти на себе роль Санти та подарувати частинку свята випадковій людині. А також отримати частинку свята у відповідь! Ми збираємося не з бажання безкоштовно отримати подарунок, ми вчимося дарувати. Дарувати не тільки подарунки, а й гарний настрій, причому абсолютно не знайомим нам людям. Отже, Таємного Санту в кожен дім!
Як взяти участь в обміні?
1. В обміні можуть брати участь усі користувачі, що зареєстровані не пізніше ніж за 3 місяцi до початку обміну, написали 300 повідомлень і не перебувають в групі порушників, в тому числі і модератори. 2. Для того, щоб взяти участь в обміні Вам необхідно заповнити наступну форму: Тисни! 3. По закінченню терміну подачі заявок випадковим чином визначаються адресати, кожен учасник отримує свого адресата у приватному повідомленні. 4. Після отримання адресату форумчанка на власний розсуд обирає подарунок. Враховуючи наступні умови: - вартість подарунку у межах 300 грн, але не вища зазначеної суми; - обов'язковий елемент: , може бути як основним подарунком, так і невеличким доповненням (це можуть бути марки з руським кораблем, ляльки-мотанки, сало з часником тощо); - обмін АНОНІМНИЙ, тож відправники стануть відомі лише тоді, коли кожен отримає свій подарунок (не виказуйте себе в темі, не підписуйте коробки, передавайте подарунки через інших людей ). 5. Подарунок можна відправити поштою, вручити особисто або доставити будь-яким іншим способом. Витрати на доставку оплачує відправник. 6. Звіт (бажано з фото, але можна без нього) є обов'язковою умовою участі і виступає доказом виконання учасником умов обміну. 7. Ведучий має право відхилити заявку, якщо раніше користувач був ініціатором/учасником конфліктів, що виникали при проведенні проектів та конкурсів на ЗЖФ, а також якщо в процесі участі проявив себе, як безвідповідальний учасник, недбало виконуючий свої обов'язки. 8. Будь ласка, подаючи заявку, оцінюйте своє бажання і вільний час для участі в обміні. Пам'ятайте, що ваш адресат буде дуже чекати на ваш сюрприз! Підійдіть до участі відповідально!
Календар: 6 листопада - анонс 6 - 27 листопада - прийом заявок 30 листопада - розсилка адресатів всім учасникам 1 - 18 грудня - обмін подарунками
пошла вчера по подарок. ну, за главной его частью. и шо? и тревога через 15 минут, как мы пришли в магазин. а мы телепались туда так долго по льду и морозу, и так радовались, что свет есть и магаз работает
Пришло уведомление о посылочке от Тайного Санты Морозовича Я сразу не поняла, подумав, что ничего не заказывала, а потом, когда было более сподручней, раскрыла сообщение в шторке телефона и расплылась в улыбке
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
Пришло уведомление о посылочке от Тайного Санты Морозовича Я сразу не поняла, подумав, что ничего не заказывала, а потом, когда было более сподручней, раскрыла сообщение в шторке телефона и расплылась в улыбке
Как здорово, что посылочки уже потихоньку едут! Вчера пыталась в магазине себе под нос новогодние песенки бухтеть. Не-а, настроения совсем нет, все мысли далеко Эта темка будет оазисом добра и теплоты
Ось я і перша отримала подарунок. Це так dreams приємно. Мені Санта передав через кур єра. Можливо чоловік моєї Санточки. Подарунок був дуже гарно спакований. Ледь дочекалась щоб доїхати до дому. Бо обіцяла донечці розпакувати разом. Бо ми з нею разом купували подарунки.
Стілько всього різного. Новорічні прикраси та свічки Наліпки "зроблено в Україні". Це нас дуже потішило. Будемо ліпити на нашу продукцію Соль для нігтів та крем для рук. Це завжди в нагоді
Брелок та календарик Ароматні чаї Маленька тарілочка для цибулі з веделкою
Святкові серветки Дякую чарівна Санта.. :pinkglas: все дуже дуже сподобалося.