Я навіть в Німеччині придбала собі орху, переживала, що на кордоні не пропустять, але все ок, вдалося забрати цю красуню колір трохи інший, не передав фото, більш темний і в той же час насичений.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Ticktoriya, красота!
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
manepyce4ka, і як армйнялась після тої операції?? в мене духу на таке не вистачає
Від того що прибирала листя орхам нормально (тільки подивіться на ютубі десь як правильно це робити), а ось коли убирала погані коріння і після цього їх залишалося дужо мало, то орха могла загнутися..але то може 1 -2 випадки на 15 орх було
Pussycat, у мене всі орхи (тільки, правда, по одній) в непрозорих горщиках. Поливаю завжди за допомогою звичайного проливання. Ось зараз вже чергового разу всі зацвіли, як повернусь додому - пофотографую (тим паче і так хотіла минулого тижня). Вони у мене завжди саме весною зацвітають Деяким 2,5 роки, деяким трошки менше і прекрасно себе почувають! Стосовно фото навіть не знаю, я, скоріш за все, розсадила б...
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!